Hisarcık’a yeni İlçe Emniyet Amirliği binası

Kütahya’nın Hisarcık ilçesi yeni İlçe Emniyet Amirliği binasının ihalesinin yapıldığı bildirildi.29 Milyon 100 bin TL bedel ile ihalesi yapılan İlçe Emniyet Amirliği binası inşaatının önümüzdeki günlerde başlayacağını söyleyen Belediye...

Kütahya’nın Hisarcık ilçesi yeni İlçe Emniyet Amirliği binasının ihalesinin yapıldığı bildirildi.
29 Milyon 100 bin TL bedel ile ihalesi yapılan İlçe Emniyet Amirliği binası inşaatının önümüzdeki günlerde başlayacağını söyleyen Belediye Başkanı Fatih Çalışkan, ”Yapımı için büyük çaba ve gayret gösterdiğimiz yeni İlçe Emniyet Amirliği binamızı ilçemize kazandırmanın mutluluğunu yaşıyoruz. Tüm yöre halkımıza hayırlı ve uğurlu olsun. İlçemize bu yatırımın kazandırılmasında katkıları olan başta Cumhurbaşkanımız Recep Tayyip Erdoğan olmak üzere, İçişleri Bakanımız Ali Yerlikaya’ya, Emniyet Genel Müdürümüz Erol Ayyıldız’a, AK Parti İl Başkanımız Mustafa Önsay’a, Valimiz Musa Işın’a, milletvekillerimiz Adil Biçer, İsmail Çağlar Bayırcı ve Mehmet Demir ile emeği geçen herkese ilçem ve şahsım adına çok teşekkür ediyorum” dedi.

Ekonomi Haberleri

Devlet desteğiyle üretmeyi başaran annelerin elinden çıkan fıstık helvasının ünü sınırları aştı
Özhan Marketler’den Bursalılara iş fırsatı
Rize-Artvin Havalimanı’nı 4 ayda 337 bin 37 kişi kullandı
Cumhurbaşkanı Yardımcısı Yılmaz: “OVP beklentilerimize göre iyi performans gösteren işsizlik oranı geçtiğimiz yıl mart ayına göre 1,4 puan azalmıştır”
Pegasus’un Sabiha Gökçen-Edinburgh seferleri başlıyor
ATO Başkanı Baran: “Yerel zincirler, yerel ekonomiye katkı sağlıyor”
Esenlik Marketlerde ki ekmek fiyatlarına %40 zam!
Vodafone Türkiye’nin sürdürülebilirlik çalışmalarına iki ödül birden
Bakan Işıkhan: “İstihdam tarihi zirvesinde”
Akaryakıtta tek fiyat 15 Mayıs’ta pompaya yansıyacak