İntihar girişimi köftecide bitti

Malatya'da bir iş hanında başlayan intihar girişimi köftecide bitti. İş hanının 4. katında intihara kalkışan ve ikna edilip aşağı indirilen şahıs,...

Malatya'da bir iş hanında başlayan intihar girişimi köftecide bitti. İş hanının 4. katında intihara kalkışan ve ikna edilip aşağı indirilen şahıs, acıktığını söyleyince polis ekiplerince köfteciye götürüldü.

Olay, Akpınar Meydanı'nda bulunan bir iş hanının içerisinde meydana geldi. Edinilen bilgilere göre, iş hanının 4'üncü katındaki demir korkuluklarda aşağı sarkan birini gören çevredekiler durumu polise bildirdi. İhbar üzerine olay yerine polis, itfaiye ve 112 acil servis ekipleri sevk edilirken, ekipler şahsın atlama ihtimaline karşın olay yerinde yoğun güvenlik önlemleri aldı.

Demir korkuluklardan belirli aralıklarla kendini aşağı sarkıtan ismi M.K. olduğu öğrenilen şahsı polis ekipleri ikna etmeye çalıştı. Polisin yaklaşık 2 saat süren ikna çabası sonrasında aşağıya indirilen şahsın acıktığını belirtmesi üzerine ekipler M.K. "yı bölgede bulunan bir köfteciye götürerek yemek ikramında bulundu.

M.K. ardından polis ekiplerince sağlık kontrolü için önce hastaneye daha sonra ifadesi alınmak üzere polis merkezine götürüldü.

Olayla ilgili başlatılan tahkikat sürüyor.

Asayiş Haberleri

Evinden adeta cephanelik çıktı
Ters yöne giden sürücüye 6 bin 439 TL ceza
Sokak ortasında önce eski ortağını sonra kendini vurdu
Alevlere teslim olan iki katlı ahşap ev küle döndü
Hatay’da 200 yıllık tarihi bina çıkan yangında kül oldu
Bingöl’deki maçta yaşanan gerginlikle ilgili adli ve idari işlem başlatıldı
Yolcu otobüsü tıra çarptı, faciadan dönüldü
Beyaz ayakkabı ile girdi siyah ayakkabı ile çıktı: Kameralara yakalandı
Arabanın üzerine çıktı, hem yaralıları izledi hem sağlık ekiplerini aradı
Kahramanmaraş’ta yüksek kesimlere kar yağdı