Irak sınırındaki operasyonda 2 asker şehit oldu

Milli Savunma Bakanlığı'ndan yapılan yazılı açıklamada, Irak sınır hattında meydana gelen çatışmada 2 askerin şehit olduğu 7 askerin ise yaralandığı...

Milli Savunma Bakanlığı'ndan yapılan yazılı açıklamada, Irak sınır hattında meydana gelen çatışmada 2 askerin şehit olduğu 7 askerin ise yaralandığı belirtildi.

Milli Savunma Bakanlığı (MSB) Basın Halkla İlişkiler Daire Başkanlığından yapılan yazılı açıklamada, Türkiye-Irak sınır hattında devam eden operasyonlar kapsamında 19 Nisan 2019 tarihinde teröristlerle girilen çatışmada 2 askerin şehit olduğu, 7 askerin ise yaralandığı ifade edildi.

MSB tarafından yapılan açıklama şöyle,

"Türkiye-Irak sınır hattında devam eden operasyonlar kapsamında, 19 Nisan 2019 tarihinde teröristlerle çıkan çatışmalarda iki kahraman silah arkadaşımız şehit olmuş, yedi kahraman silah arkadaşımız yaralanmıştır.

Teröristler hava harekâtı ve bölgedeki ateş destek vasıtaları ile yoğun ateş altına alınmıştır. Bölgede operasyonlar devam etmektedir.

Bizleri derin bir acı ve üzüntüye boğan bu olayda hayatını kaybeden aziz şehitlerimize Allahtan rahmet, kederli ailelerine, Türk Silahlı Kuvvetleri ile asil milletimize başsağlığı ve sabır; yaralanan kahraman silah arkadaşlarımıza acil şifalar dileriz"

Türkiye Haberleri

Kayseri’de şimşekler geceyi aydınlattı
Edremit sahilleri uçurtma ile renklendi
World Central Kitchen, Gazze’deki yardım faaliyetlerine yarın yeniden başlayacak
KEİPA üyeleri Gökgöl Mağarası ve Maden Müzesi’ni ziyaret etti
Sydney Üniversitesi’nde Gazze’ye destek protestosu
Pusatlı mahallesinde yağmur duası yapıldı
Aşere, Takrip ve Tayyibe İcazetnamesini alan kursiyer hocalar, kurra hafız oldu
Karaçulha Geleneksek Keşkek Günü’ne yoğun katılım oldu
Bakan Tunç: “Küçükçekmece Cumhuriyet Başsavcılığı tarafından adli soruşturma başlatılmıştır”
İstanbul Havalimanı 15-21 Nisan tarihlerinde Avrupa’nın en yoğun havalimanı oldu