Işık ihlali yaparak 2 kişinin ölümüne neden olan sürücü tutuklandı

Kırşehir'de dün akşam saatlerinde ışık ihlali yapan ve alkollü olarak otomobil kullanarak 2 yayanın ölümüne neden olan sürücü tutuklandı.

Kırşehir'de dün akşam saatlerinde ışık ihlali yapan ve alkollü olarak otomobil kullanarak 2 yayanın ölümüne neden olan sürücü tutuklandı.

2 kişiye çarptıktan sonra hızını alamayarak 4 araca çarptıktan sonra durabilen otomobil sürücüsü A.Ç., Emniyetteki ifadesinin ardından sevk edildiği adli merciler tarafından tutuklanarak cezaevine gönderildi.

Kaza, Özbağ beldesi Kırşehir-Kayseri karayolu üzerinde meydana gelmiş İddiaya göre, alkollü olduğu öğrenilen A.Ç. idaresindeki 40 BF 645 plakalı otomobil, sürücüsünün ışık ihlali yaparak direksiyon hakimiyetini kaybetmesiyle yol kenarında bulunan Dinçer Konak ve Adem Karahan'a çarparak ölümüne neden olmuştu.

Asayiş Haberleri

Kerem Şalom Sınır Kapısı’na roketli saldırı
Yalnız yaşayan yaşlı adam evinde ölü bulundu
MSB: “Hudutlarımızın güvenliği için yasa dışı geçişlerle mücadelemiz sürüyor. Ülkemizden Yunanistan’a yasa dışı yollarla geçmeye çalışan 9 şahıs Edirne’de görevli hudut birliklerimiz tarafından yakalandı. Yapılan incelem...
Trafik kazasında hayatını kaybeden genç son yolculuğuna uğurlandı
Belen’de çıkan baraka yangını söndürüldü
Devrilen hafriyat kamyonunun sürücüsü yaralandı
Kendinden haber alınamayan 1 kişi dere yatağına yuvarlanan araçta ölü bulundu
Balıkesir’de zeytinlik içine villa yapmaya kalkan kiracıyı jandarma çıkardı
Brezilya’daki sel felaketinde can kaybı 66’ya yükseldi
Ankara’da taksi durağına pompalı tüfekle saldırı anı kamerada