İslami İlimler Fakültesi Öğrencileri Tarafından Materyal Tasarım Sergisi

Bartın Üniversitesi İslami İlimler Fakültesi ikinci sınıf öğrencileri tarafından 'Öğretim Teknolojileri ve Materyal Tasarımı Sergisi' düzenlendi.

Bartın Üniversitesi İslami İlimler Fakültesi ikinci sınıf öğrencileri tarafından "Öğretim Teknolojileri ve Materyal Tasarımı Sergisi" düzenlendi.

Bartın Üniversitesi İslami İlimler Fakültesi ikinci sınıf öğrencileri tarafından düzenlenen sergi, Kutlubey Kampüsü Sözel Derslik Binasında gerçekleştirildi. Öğrencilerin ders kapsamında hazırladıkları materyaller ziyaretçiler tarafından yoğun ilgi gördü.

Bartın Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Orhan Uzun ile birlikte İslami İlimler Fakültesi Dekan Vekili Prof. Dr. Azize Toper Kaygın, Eğitim Fakültesi Dekanı Prof. Dr. Çetin Semerci ve Eğitim Bilimleri Enstitüsü Müdürü Prof. Dr. Nuriye Semerci'nin de ziyaret ettiği sergide, Dr. Öğr. Üyesi Coşkun Baba ve öğrenciler katılımcılara materyaller hakkında bilgiler verdi.

Hazırlanan materyalleri inceleyerek öğrencilerin sunumlarını dinleyen Rektör Uzun, gayretlerinden dolayı öğrencileri tebrik etti. Rektör Uzun, "Öğrencilerimiz derslerde öğrendiklerinin yanında pratikte de yeteneklerini kullanarak, öğretici eserler ortaya koymuşlar. Hazırlanan projelerde görsel hafıza ön plana çıkartılarak, etkili bir öğrenme tekniği oluşturulmuş. Öğrencilerimizi tebrik ederken, onları geleceğe hazırlayan öğretim elemanlarımıza da teşekkür ediyorum" dedi.

İslami İlimler Fakültesi Öğrencileri Tarafından Materyal Tasarım Sergisi

İslami İlimler Fakültesi Öğrencileri Tarafından Materyal Tasarım Sergisi

Türkiye Haberleri

Sierra Leone’de Türk şirkete ödeme yapıldı, elektrik krizi sona erdi
Gemtaş’ta yönetim belli oldu
Leyleklerin yuvası yıkılmaktan kurtarıldı
Sıfır araç alacaklar ‘proforma’ faturaya dikkat
Gemlik’te ceza yiyen işletme sahibi bayıldı
Sokak köpeklerinin saldırısına uğradı: O anları gözyaşlarıyla anlattı
Başkan Zencirci Ortaklar pazarında vatandaşlarla buluştu
Bakan Kacır: "KOSGEB şehir şehir gezecek ve girişimci seçmelerine başlayacak"
Fuji Dağı’na turist önlemi: Fotoğraf noktalarına bariyer çekilecek
Çocuklar Ulusal Egemenliğin 104. yılı için koştular