Kendi enerjisini kendi ürütecek

Düzce Belediye Başkanı Dr. Faruk Özlü'nün şehre kazandırdığı prestij projelerinden biri olan Merkez Pazaryerinde çalışmalar devam ediyor.

Kültür

Düzce Belediye Başkanı Dr. Faruk Özlü'nün şehre kazandırdığı prestij projelerinden biri olan Merkez Pazaryerinde çalışmalar devam ediyor. Kolonları yerleştirilen, taşıyıcı sistemlerin montajı yapılan ve çatısı kapanan pazaryeri farklı konsepti ile vatandaşlara hizmet edecek hale getiriliyor.

Düzce Belediyesi tarafından şehre modern ve kullanışlı bir pazaryerine kazandırılması çerçevesinde Aziziye Mahallesi'nde Belediye Başkanı Faruk Özlü'nün startını vermesiyle çalışmalara başlanılan Merkez Pazaryeri Projesinde yoğun tempo sürüyor. Şarküteriden bakliyat dükkanlarına, balıkçı pazarından sebze meyve pazarlarına kadar birçok esnafın yerini alacağı çok amaçlı modern pazaryerinde kolon montaj işlemleri ve çatısı da tamamlandı. Ekipler, iç zemin tasfiyesi ve ince işçilik çalışmalarına geçecek.

Güneş Enerji Sistemi ile kendi enerjisini üretecek olan pazaryeri, esnaf ve vatandaşlara modern bir merkezde alışveriş yapma imkanı sunacak.

Kültür Haberleri

Usta ressam İbrahim Balaban’ın eserleri Bursalılarla buluştu
Gelibolu Su Altı Parkı’nda 110 yıllık şarap şişesi bulundu
Lystra Antik Kenti’nde kazılar derinleştikçe, tarihi miras gün yüzüne çıkıyor
Mersin’deki ‘Minikbüs Projesi’ çocuklara gezi ve öğrenme yolculuğu sunuyor
7 asırdır ayakta: Tek bir çivisi bile yok
Bitinya’nın ilk stadionu turizme kazandırılıyor
Müziğin genç yetenekleri Kepez’de yetişiyor
Unutulan kahramanın mezarı sessizliğe gömülüyor
Turistik Karaelmas Ekspresi Zonguldak’tan Ankara’ya hareket etti
Bakan Uraloğlu’ndan Çorum’a yoğun ziyaret programı