İzmit Belediyesi, üstyapı çalışmalarını sürdürüyor

İzmit Belediyesi Fen İşleri Müdürlüğü ekipleri, Alikahya Fatih Mahallesi'nde üç ayrı caddede asfalt çalışmalarına devam ediyor.

İzmit Belediyesi Fen İşleri Müdürlüğü ekipleri, Alikahya Fatih Mahallesi'nde üç ayrı caddede asfalt çalışmalarına devam ediyor.

İzmit Belediyesi Fen İşleri Müdürlüğü ekipleri, Alikahya Fatih Mahallesi'nde üç ayrı caddede ve bir sokakta asfalt mesaisine devam ediyor. Ekipler, zamanla deforme olan ve kullanışa elverişli olmayan yollarda çalışmalarını sürdürüyor. Çalışmalar hakkında bilgi veren İzmit Belediyesi Fen İşleri Müdürü Burak Güreşen, "Fatih Mahallesi'nde altyapı çalışmaları sonrasında tahrip olan yollarda üstyapı çalışmalarımızı gerçekleştiriyoruz. Üstyapı çalışmalarımızda Meltem Caddesi, Cebir Caddesi, Çamlıyayla Caddesi ve Göl Sokak'ta 950 metre uzunluğundaki arterde bin 300 ton asfalt serimi ve bin 200 ton da PMT malzeme serimi gerçekleştiriyoruz. İzmit Belediyesi Fen İşleri Müdürlüğü olarak vatandaşlarımıza daha konforlu yollar kazandırmak adına kentin dört bir yanında asfalt, kaldırım, parke çalışmalarımız devam ediyor" dedi.

Kültür Haberleri

Vali Çakır: “Muş muhteşem doğasıyla sizleri bekliyor”
İbadete açılan Kariye Camii’ne yerli ve yabancı turistler akın etti
Asrın felaketinde hasar alan 500 yıllık tarihi cami ibadete açıldı
Gastronomi Ödülleri sahiplerini buluyor
Muğla Korolar Şenliği başladı
Restorasyonu tamamlanan Kariye Camii ibadete açıldı
Bursa’nın coğrafi zenginlikleri güç birliğiyle değerini buluyor
Nilüfer’de hıdırellez coşkusu
Elazığ Belediyesi hanımeli el sanatları sergisi açıldı
Anadolu’nun El Hamrası 9 yıllık hasretin sonunda ibadete açıldı