Kanyonda suya kapılarak kaybolan 1 kişinin cansız bedenine ulaşıldı

Bilecik'in Yenipazar ilçesinde bulunan Harmankaya Kanyonu'ndan geçerken sel suyuna kapılarak kaybolan şahsın cansız bedenine ulaşıldı.

Bilecik'in Yenipazar ilçesinde bulunan Harmankaya Kanyonu'ndan geçerken sel suyuna kapılarak kaybolan şahsın cansız bedenine ulaşıldı.

Eskişehir'den Yenipazar ilçesinde bulunan Harmankaya Kanyonu'nu geçmek isteyen 2'si kadın 5 kişi sel suyunun gelmesiyle yükselen suyun akıntısına kapıldı. Bir süre sürüklenen 5 kişiden Serpil Koç kendi imkanları ile çıkarak durumu köylülere haber verdi. Yaşanan olayı duyarak olay yerine gelen köylüler akıntıya kapılan Alper Yıldızlar, Arda Eyyüpoğlu ve Gülşah Yağcıoğlu'nu sudan çıkarttı. Sel suyuna kapılarak sürüklenen Ekrem Öztürk'e ise ulaşılamadı.

İhbar üzerine olay yerine gelen jandarma ve Afet ve Acil Durum Yönetimi (AFAD) ekipleri kayıp vatandaşı aramak için çalışma başlattı. Başlatılan çalışma sonrasında Öztürk'ün cesedine kaybolduğu alanın 300 metre ilerisinde kayalıkların arasında ulaşıldı. AFAD ekiplerince yapılan çalışma sonrasında Öztürk'ün cesedi bulunduğu yerden çıkartıldı ve Söğüt Devlet Hastanesine kaldırıldı.

Asayiş Haberleri

Avcılar açıklarında yük gemisinden Hindistanlı hastayı kurtarma operasyonu
Mersin’de depoyu uyuşturucu üretim tesisine çeviren şüpheli yakalandı
52 ilde "Narkoçelik-15" operasyonları: 217 kilo uyuşturucu ve 1 milyon 111 bin adet uyuşturucu hap ele geçirildi
Zehir tacirlerinin oluşturduğu yerel suç örgütlerine, uyuşturucu madde imalatçılarına ve bunların satışını yapanlar ile sokak satıcılarına yönelik 52 İlde düzenlenen “NARKOÇELİK-15” operasyonlarında; 217 kilogram uyuştur...
Sulama kanalına düşen koyunu itfaiye kurtardı
Mersin merkezli 8 ilde DEAŞ operasyonu: 11 tutuklama
Amasya’da 100 yıllık tarihi konak alevlere teslim oldu: Yangın 4 binaya da sıçradı
İzmir açıklarında 22 düzensiz göçmen yakalandı
Kamyona ok gibi saplanan otomobil hurda yığınına döndü: 1 ölü
Tekirdağ’da aile katliamı: Eşini ve 5 yaşındaki çocuğunu öldürdükten sonra intihar etti