Kapadokya Balon ve Kültür Yolu Festivali’nde Nevşehirliler Ziynet Sali ile coştu

Nevşehir’de düzenlenen Kapadokya Balon ve Kültür Yolu Festivali’nde Ziynet Sali rüzgarı esti.Kapadokya Balon ve Kültür Yolu Festivali, birbirinden ünlü isimleri ağırlamaya devam ediyor. Festival çerçevesinde dün akşam Ziynet Sali, Göre...

Nevşehir’de düzenlenen Kapadokya Balon ve Kültür Yolu Festivali’nde Ziynet Sali rüzgarı esti.
Kapadokya Balon ve Kültür Yolu Festivali, birbirinden ünlü isimleri ağırlamaya devam ediyor. Festival çerçevesinde dün akşam Ziynet Sali, Göreme Festival Alanı’nda Nevşehirliler ile buluştu. Ünlü şarkıcı, ezbere bilinen şarkılarının yanı sıra sevilen türkülerle de dinleyenlere unutulmaz bir gece yaşattı. Alanı dolduran binlerce kişi, sevilen sanatçının şarkılarını hep bir ağızdan söylediler. Festival çerçevesinde Avanos Amfi Tiyatro’da da Süheyl ve Behzat Uygur, ’Hey Gidi Günler’ oyunuyla sahne aldı. Uygur kardeşler, yıllardır biriktirdikleri hatıralarını anlatırken, izleyiciler kahkahalara boğuldu. Seyircilerin de interaktif olarak rol aldığı oyunda, Uygur kardeşler zaman zaman nostaljik şarkılar da seslendirdi.
Festival çerçevesinde Paşabağları Vadisi’nin eşsiz atmosferinde de ’Meali-Yi Sema’ programı düzenlendi. Postnişin Fatih Çıtlak’ın anlatımındaki programda aslına uygun olarak ’Sema Mukabelesi’ gerçekleştirildi.

Magazin Haberleri

Güzel Sanatlar Lisesinden Türk müziği ve Türk Halk müziği ziyafeti
Tesettür mayo defilesinde Halima Aden rüzgarı esti
(ÖZEL) Öğrencilere yönelik amatör çalgı festivali
Ünlü sanatçı Marmaris’te kulakların pasını sildi
Gökyüzünde beyaz cennet manzaralı tıraş hizmeti
Keçilerini otlatırken şiir yazıp, türkü besteliyor
74 yaşındaki Atike teyzenin otomobille gezme hayali gerçek oldu
TSM Korosu’ndan müzik ziyafeti
Balıkesir Türk Müziği Korosu Bodrum’da konser verdi
Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, MHP Genel Başkanı Devlet Bahçeli ile saat 15.30’da Bahçeli’nin konutunda bir araya gelecek.