Kocaeli’deki hurdacılara yönelik operasyon kamerada

Kocaeli'de polis ve zabıta ekipleri tarafından çalıntı malları satın aldığı iddia edilen hurdacılara yönelik operasyonun görüntüleri yayınlandı.

Kocaeli'de polis ve zabıta ekipleri tarafından çalıntı malları satın aldığı iddia edilen hurdacılara yönelik operasyonun görüntüleri yayınlandı.

Edinilen bilgiye göre, hurda alıp satan bazı iş yerlerinin çalıntı malları satın aldıkları ve çevreyi kirlettikleri ihbarını alan emniyet ekipleri, konu ile ilgili çalışma başlattı. İl Emniyet Müdürlüğü Asayiş Şube Müdürlüğü ile İzmit zabıta ekiplerince düzenlenen operasyonda usulsüz çalışan iş yerlerinin tespiti yapıldı. Polis kamerası ile de görüntülenen operasyonda İzmit'te 4, Gölcük'te 2, Körfez'de 2, Kartepe'de 2 ve Derince'de 2 olmak üzere toplam 12 iş yerinde inceleme yapıldı. Kocaeli Valiliğinden alınan denetim izni ile yapılan operasyonda 28 şahıs ve 6 araç sorgulanırken, 2 ruhsatsız iş yerine idari işlem yapıldı. Derince'deki bir hurdacıda ise 550 adet 9 mm çapında dolu mermi ele geçirildi. İş yeri sahibi hakkında adli işlem yapıldı.

Asayiş Haberleri

Bingöl’deki maçta yaşanan gerginlikle ilgili adli ve idari işlem başlatıldı
Yolcu otobüsü tıra çarptı, faciadan dönüldü
Beyaz ayakkabı ile girdi siyah ayakkabı ile çıktı: Kameralara yakalandı
Arabanın üzerine çıktı, hem yaralıları izledi hem sağlık ekiplerini aradı
Kahramanmaraş’ta yüksek kesimlere kar yağdı
Aksaray’da film sahnelerini aratmayan şüpheli-polis kovalamacası kamerada
Brezilya’daki sel felaketinde can kaybı 75’e yükseldi
Aşırı yüklenme trafoda yangına sebep oldu
Motosiklet ile otomobil çarpıştı: 2 yaralı
Uyuşturucuyla yakalanan şahsın 9 yıl 10 ay hapis cezası ortaya çıktı