Koray Aydın’dan Mersin’e Sürpriz Ziyaret

MHP Genel Başkan Adayı Koray Aydın, sürpriz bir şekilde geldiği Mersin'de, Büyükşehir Belediye Başkanı Burhanettin Kocamaz'ı ziyaret etti.

MHP Genel Başkan Adayı Koray Aydın, sürpriz bir şekilde geldiği Mersin'de, Büyükşehir Belediye Başkanı Burhanettin Kocamaz'ı ziyaret etti.

Adana'dan karayolu ile Mersin'e gelen Koray Aydın, Büyükşehir Belediye Başkanı Burhanettin Kocamaz tarafından belediye binası önünde karşılandı. Ardından Başkan Kocamaz ile makamında bir araya gelen Aydın, burada ziyaretine ilişkin yaptığı açıklamada, 5 günlük bir ziyaret programı kapsamında bu ziyareti gerçekleştirdiğini belirterek, "Elazığ'da başladım. Oradan Malatya, Adıyaman, Gaziantep, Hatay ve Kahramanmaraş'ta ziyaretler gerçekleştirdim. Bu kapsamda buradan da geçerken sayın başkana uğramak istedim. Ramazan ayı olduğu için kahve içemeyeceğiz ama kısa bir görüş alışverişinde bulunacağız" dedi.

Sinan Oğan'ın da akşam saatlerinde Mersin'e geleceği hatırlatılan Aydın, "Bilmiyordum, onu da burada öğrendim. Ama ben burada kalmayacağım, devam edeceğim. Niğde'de bir programım var. Oradan da Kayseri'ye geçeceğim" diye konuştu.

Siyaset Haberleri

Başkan Kurnaz: “Samsun ve ilçemiz için hep birlikte çalışacağız”
Diyarbakır Ak Parti İl Başkanlığından, Sezai Karakoç Kültür Merkezi’nin isminin değiştirilmesine tepki
İçişleri Bakan Yardımcısı Turan: Biz hala Türkiye’yi yöneten partiyiz
Bakan Fidan Riyad’da Gazze Temas Grubu toplantısına katıldı
Başkan Cem Kotan: “Herkes istediği sendikayı seçmekte özgürdür”
Gazze’de can kaybı 34 bin 454’e yükseldi
Yeniden Refah Partisi lideri Erbakan: “Ahlaklı belediyecilikte belediye başkanlığı makamı ticaret değil, ibadet makamıdır”
İliç Maden Kazasını Araştırma Komisyonu Başkanı Uslu: “İliç hakkında, kimsenin kafasında soru işareti kalmayacak”
İYİ Parti 5. Olağanüstü Kurultayı’nda GİK ve MDK üyeleri belirlendi
Bakan Yumaklı’dan yeni hasat sezonu ve TMO’nun hazırlıklarına ilişkin açıklama