Kuşadalılar Tiyatro Günleri ile ücretsiz oyunlarla buluşuyor

Kuşadası Belediye Tiyatrosu tarafından 27 Mart Dünya Tiyatro Günü etkinlikleri kapsamında düzenlenen Kuşadası Tiyatro Günleri başladı. 28 Mart’ta sona erecek Tiyatro Günleri kapsamında ücretsiz olarak sahnelenen tiyatro oyunlarına Kuşadalı...

Kuşadası Belediye Tiyatrosu tarafından 27 Mart Dünya Tiyatro Günü etkinlikleri kapsamında düzenlenen Kuşadası Tiyatro Günleri başladı. 28 Mart’ta sona erecek Tiyatro Günleri kapsamında ücretsiz olarak sahnelenen tiyatro oyunlarına Kuşadalı sanatseverler büyük ilgi gösterdi.

Kuşadası Belediye Tiyatrosu tarafından Dünya Tiyatro Günü etkinlikleri kapsamında düzenlenen Kuşadası Tiyatro Günleri, 22 Mart Cuma günü ‘Ah Şu Gençler” isimli oyunu ile başladı. Pera Düğün, Organizasyon ve Kültür Merkezi’nde Kuşadası Belediyesi Gençlik Tiyatrosu oyuncuları tarafından sahnelenen oyun izleyiciler tarafından beğeni ile izlendi. Kuşadası Tiyatro Günleri, 25 Mart Pazartesi günü Kuşadası Belediye Tiyatrosu Oyuncuları tarafından sahnelenen “Kadın Sığınağı” isimli tiyatro oyunu ile sürdü.

26 Mart Salı günü Kuşadası Belediye Tiyatrosu tarafından sahnelenecek “Bernarda Alba’nın Evi” isimli oyunla devam edecek olan Kuşadası Tiyatro Günleri, 28 Mart Perşembe günü Tiyatro Ada tarafından sahnelenecek olan “Yaldönego Ülkesi” isimli oyunla sona erecek. Pera Düğün, Organizasyon ve Kültür Merkezi’nde saat 20.30’da başlayan tiyatro oyunları halka açık ve ücretsiz olarak sergileniyor.

Magazin Haberleri

Güzel Sanatlar Lisesinden Türk müziği ve Türk Halk müziği ziyafeti
Tesettür mayo defilesinde Halima Aden rüzgarı esti
(ÖZEL) Öğrencilere yönelik amatör çalgı festivali
Ünlü sanatçı Marmaris’te kulakların pasını sildi
Gökyüzünde beyaz cennet manzaralı tıraş hizmeti
Keçilerini otlatırken şiir yazıp, türkü besteliyor
74 yaşındaki Atike teyzenin otomobille gezme hayali gerçek oldu
TSM Korosu’ndan müzik ziyafeti
Balıkesir Türk Müziği Korosu Bodrum’da konser verdi
Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, MHP Genel Başkanı Devlet Bahçeli ile saat 15.30’da Bahçeli’nin konutunda bir araya gelecek.