Kütahyalıların açık havada sinema keyfi

Kütahya Belediyesi Kültür ve Sosyal İşler Müdürlüğü tarafından organize edilen açık hava sinemasında vatandaşlar “Köyden İndim Şehire” isimli filmi izlemenin keyfini yaşadı.Kütahya Belediyesi Kültür ve Sosyal İşler Müdürlüğünün 2023 Yı...

Kütahya Belediyesi Kültür ve Sosyal İşler Müdürlüğü tarafından organize edilen açık hava sinemasında vatandaşlar “Köyden İndim Şehire” isimli filmi izlemenin keyfini yaşadı.
Kütahya Belediyesi Kültür ve Sosyal İşler Müdürlüğünün 2023 Yılı Hisarlı Ahmet Kültür Sezonu çerçevesinde organize ettiği ve her 15 günde bir Belediye Hizmet Binası Bahçesinde gerçekleştirilen açık hava sineması etkinliğinde ‘Köyden İndim Şehire’ isimli film gösterime sunuldu. Usta yönetmen Ertem Eğilmez’in yönettiği, Kemal Sunal, Metin Akpınar, Zeki Alasya ve Halit Akçatepe’nin başrollerini paylaştığı unutulmaz eserle vatandaşlar doyasıya eğlendi. Film öncesinde izleyicilere ücretsiz içecek ve mısır ikramı yapıldı.

Magazin Haberleri

Güzel Sanatlar Lisesinden Türk müziği ve Türk Halk müziği ziyafeti
Tesettür mayo defilesinde Halima Aden rüzgarı esti
(ÖZEL) Öğrencilere yönelik amatör çalgı festivali
Ünlü sanatçı Marmaris’te kulakların pasını sildi
Gökyüzünde beyaz cennet manzaralı tıraş hizmeti
Keçilerini otlatırken şiir yazıp, türkü besteliyor
74 yaşındaki Atike teyzenin otomobille gezme hayali gerçek oldu
TSM Korosu’ndan müzik ziyafeti
Balıkesir Türk Müziği Korosu Bodrum’da konser verdi
Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, MHP Genel Başkanı Devlet Bahçeli ile saat 15.30’da Bahçeli’nin konutunda bir araya gelecek.