Malatya'da neler oldu?

Malatya Emniyet Müdürlüğü sorumluluk bölgelerinde son 48 saatte meydana gelen asayiş olaylarIarı kısa kısa...

ARANMASI OLAN ŞAHISLAR:

Asayiş Şube Müdürlüğü ekiplerince yapılan çalışmalar neticesinde Basit Yaralama, Hırsızlık, Tehdit  ve değişik suçlardan yirmibeş (25) şahıs yakalanarak adli mercilere teslim edilmiştir.

KASTEN YARALAMA:

Merkez mahallesinde, M.Ç. isimli erkek şahıs şüpheli İ.G. isimli erkek şahıs tarafından darp edilmiş  olup, adli işleme başlanılmıştır.

KASTEN YARALAMA:

K.Hüseyinbey mahallesinde , M.K. isimli erkek şahıs şüpheli S.G. isimli erkek şahıs tarafından darp edilmiş  olup, adli işleme başlanılmıştır.

KASTEN YARALAMA:

Darende ilçesinde , H.D. isimli erkek şahıs şüpheli M.B. isimli erkek şahıs tarafından darp edilmiş  olup, adli işleme başlanılmıştır.

İKAMETTEN HIRSIZLIK:

Fırat mahallesinde, müşteki Ş.İ. isimli erkek şahsın ikametinden 1.000 tl paranın çalınması ile ilgili olarak olayı gerçekleştiren şüpheli şahıs veya şahısları arama/yakalama çalışmalarına ve adli işleme başlanılmıştır.

İŞYERİNDEN HIRSIZLIK:

Hamidiye mahallesinde, müşteki Ş.İ. isimli erkek şahsın ikametinden 450 tl paranın çalınması ile ilgili olarak olayı gerçekleştiren şüpheli şahıs veya şahısları arama/yakalama çalışmalarına ve adli işleme başlanılmıştır.

KAYIP ŞAHIS:

Zaviye mahallesinde, ikametinden ayrılan ve kendisinden haber alınamayan A.Ü. isimli  bayan şahsın aranmasına ve adli işleme başlanılmıştır.

KASTEN YARALAMA:

Akpınar mahallesinde, A.K.-A.K.-Ş.A. ve H.K. isimli şahıslar karşılıklı olarak birbirlerini darp etmiş olup, adli işleme başlanılmıştır.

KASTEN YARALAMA:

Zaviye mahallesinde , A.Ç. isimli erkek şahıs şüpheli M.İ. isimli erkek şahıs tarafından darp edilmiş  olup, adli işleme başlanılmıştır.

KASTEN YARALAMA:

Battalgazi ilçesinde , H.D. isimli bayan şahıs şüpheli H.G. isimli erkek şahıs tarafından darp edilmiş  olup, adli işleme başlanılmıştır.

İKAMETTEN HIRSIZLIK:

Taştepe mahallesinde, müşteki İ.Ç. isimli erkek şahsın ikametinden bir adet cep telefonu ile 40 tl paranın çalınması ile ilgili olarak olayı gerçekleştiren şüpheli şahıs veya şahısları arama/yakalama çalışmalarına ve adli işleme başlanılmıştır.

İŞYERİNDEN HIRSIZLIK:

Çöşnük mahallesinde, müşteki M.N. isimli erkek şahsın ikametinden bir adet plazma televizyonun çalınması ile ilgili olarak olayı gerçekleştiren şüpheli şahıs veya şahısları arama/yakalama çalışmalarına ve adli işleme başlanılmıştır.

KAYIP ŞAHIS:

İstiklal mahallesinde, ikametinden ayrılan ve kendisinden haber alınamayan Y.A. isimli  erkek şahsın aranmasına ve adli işleme başlanılmıştır.

KAYIP ŞAHIS:

Çilesiz mahallesinde, ikametinden ayrılan ve kendisinden haber alınamayan K.Y. isimli  erkek şahsın aranmasına ve adli işleme başlanılmıştır.

KAYIP ŞAHIS:

Yeşilyurt ilçesinde, ikametinden ayrılan ve kendisinden haber alınamayan B.G. isimli  bayan şahsın aranmasına ve adli işleme başlanılmıştır.

KASTEN ÖLDÜRME:

Fırat  mahallesinde , maktül M.Ö. isimli erkek şahıs V.K.Ö. isimli erkek şahıs tarafından ateşli silahla vurularak eks olmuş olup, adli işleme başlanılmıştır.

Asayiş Haberleri

Alev topuna dönen otomobil kullanılamaz hale geldi
Tavşanlı’da trafik kazası: 5 yaralı
Van’da 3.9 büyüklüğünde deprem
Motosikletin çarptığı yaya yaralandı
Evinden adeta cephanelik çıktı
Ters yöne giden sürücüye 6 bin 439 TL ceza
Sokak ortasında önce eski ortağını sonra kendini vurdu
Alevlere teslim olan iki katlı ahşap ev küle döndü
Hatay’da 200 yıllık tarihi bina çıkan yangında kül oldu
Bingöl’deki maçta yaşanan gerginlikle ilgili adli ve idari işlem başlatıldı