Manisa itfaiyesi minik misafirlerini ağırladı

İtfaiye Haftası dolayısıyla Manisa Büyükşehir Belediyesi İtfaiye Dairesi Başkanlığını ziyaret eden minik öğrenciler, hem itfaiyenin çalışmaları...

İtfaiye Haftası dolayısıyla Manisa Büyükşehir Belediyesi İtfaiye Dairesi Başkanlığını ziyaret eden minik öğrenciler, hem itfaiyenin çalışmaları hakkında bilgi aldı hem de itfaiye üniforması giyerek su sıktı.

Manisa Büyükşehir Belediyesi İtfaiye Dairesi Başkanlığı ekipleri minik misafirlerini ağırladı. İtfaiye Haftası dolayısıyla gerçekleşen ziyarette minik öğrenciler itfaiye ekiplerinin kullandıkları araç ve gereçleri inceleyerek çalışmaları hakkında bilgi aldı. İtfaiye üniforması da giyen minikler yangın kurgusu yapılmış bir ağaca su sıkarak tecrübe edindi.

Minik misafirleri ağırlamaktan dolayı mutlu olduklarını söyleyen Gürhan İnal, "25 Eylül - 1 Ekim İtfaiye Haftamızda itfaiyemize kreşlerimiz, anaokullarımız ve diğer okullarımız ziyaret etmekte. Burada çocuklarımıza küçük etkinlikler düzenleyerek eğitimler veriyoruz. Aynı zamanda miniklerimize de küçük hediyelerimiz oluyor. Yaklaşık olarak bu hafta 70 okul ziyaret etti bizi. Buradaki çocukların itfaiyeyi tanıması ve faaliyetlerini öğrenmesini amaçlıyoruz. Sadece yangın değil, insan ve hayvanları kurtarma görevlerimiz hakkında bilgiler veriyoruz" dedi.

Eğitim Haberleri

Ağrı Milli Eğitim Müdürü Kökrek’ten "Türkiye Yüzyılı Maarif Modeli"ne destek
Hitit’in “Anne Üniversitesi" başladı
SANKO Okulları Türkiye derecelerine bir yenisini ekledi
KAEÜ Sağlık Hizmetleri Topluluğu, Hatay’da depremzede çocuklara dokundu
GAÜN’de hıdırellez coşkusu
GAÜN Spor Bilimleri Fakültesinden Sağlıklı Yaşam Parkuru etkinliği
3 ilçenin katılımı ile Kahta’da sudoku heyecanı yaşandı
Uluslararası Tales Yarışmaları’nın finali festival havasında tamamlandı
Enerji sektörüne odaklanan mesleki eğitime önemli katkı
Şırnak’ta üniversite öğrencilerinden ABD’deki protestolara destek