Manisa'daki yanmış kadın cesedi

Akhisar ilçesinde cesedi yakılmış olarak bulunan sağır ve dilsiz Emine Girginer'in cenazesi, İzmir'in Seferihisar ilçesinde toprağa verildi

İZMİR (AA) - Manisa'nın Akhisar ilçesinde, öldürüldükten sonra cesedi yakılmış olarak bulunan 20 yaşındaki Emine Girginer'in cenazesi, Seferihisar'da toprağa verildi. 

Akhisar ilçesine bağlı Hasköy Mahallesi'nde, zeytin bahçesindeki bir barakada yakılmış halde bulunan kadın cesedinin İzmir Adli Tıp Kurumu'nda yapılan DNA incelemesi sonucu sağır ve dilsiz Emine Girginer'e ait olduğunun saptanmasının ardından cenaze ailesine teslim edildi. 

Girginer'in cenazesi, Seferihisar'ın Ulamış Mahallesi Camisi'nde öğleyin kılınan namazın ardından mahalle mezarlığında defnedildi. 

Basın mensuplarının görüntü almasına izin verilmeyen cenazeye, Emine Girginer'in ailesi ve yakınlarının yanı sıra Seferihisar Kaymakamı Resul Çelik, Belediye Başkan Yardımcısı Gürhan Özata, AK Parti İlçe Başkanı Hamit Nişancı, CHP İlçe Başkanı İsmail Yetişkin de katıldı. 

Manisa'nın Akhisar ilçesine bağlı Hasköy Mahallesi'nde bir zeytin bahçesindeki barakada ihbar üzerine 22 Şubat Pazar yakılmış halde kadının cesedi bulunmuş, olayla ilgili yürütülen soruşturma kapsamında 3 kişi tutuklanmış ve şüphelilerce işlendiği değerlendirilen ikinci bir cinayet daha ortaya çıkarılmıştı. 

 

Güncel Haberleri

Milletvekili Ölmeztoprak’tan yeni sanayi sitesi açıklaması
Malatya’da 200 gram pide 10 TL oldu
Malatya’da yağmur sonrası çıkan gökkuşağı görenleri mest etti
Malatya’da sokak satıcılarına operasyon: 12 şüpheli tutuklandı
Battalgazi Belediyesi Mayıs Ayı Olağan toplantısını tamamladı
Yeşilyurt Belediye Meclisi Mayıs ayı toplantısını yaptı
Malatya’da sağanak etkili oldu yollar göle döndü
Akın: "Asıl amacımız Malatya ve Türkiye’de küçükbaş hayvan sayısının artması"
Sokak köpekleri mahalleliyi canından bezdirdi
Başkan Sadıkoğlu: “Esnafımız 21 metrekareye terk edilmiş durumda”