MATSO'dan Berlin'de tanıtım atağı

ANTALYA (AA) - Manavgat Ticaret ve Sanayi Odası (MATSO) ve Manavgat Side Turizm Otelciler Birliği (MASTOB), Berlin'de kapılarını 49. kez ziyaretçilerine açan ITB Turizm Borsası Fuarı'nda Manavgat...

ANTALYA (AA) - Manavgat Ticaret ve Sanayi Odası (MATSO) ve Manavgat Side Turizm Otelciler Birliği (MASTOB), Berlin'de kapılarını 49. kez ziyaretçilerine açan ITB Turizm Borsası Fuarı'nda Manavgat ve Side'yi tanıtıyor.

MATSO Yönetim Kurulu Başkan Yardımcısı Hüseyin Güneş, yaptığı açıklamada, fuarın bölge tanıtımına katkı sağladığını, ITB'de Manavgat Side bölgesinin tanıtımını en iyi şekilde gerçekleştirdiklerini söyledi.

Türkiye'de turizmin bu yıl geçen yıla göre daha iyi geçeceği izlenimini gördüklerini ifade eden Güneş, şöyle konuştu:

"MATSO ve MASTOB işbirliği ile hazırladığımız standımızda Almanya'nın en büyük tur operatörlerini ve ziyaretçilerimizi ağırlayarak, Manavgat Side bölgesinin tanıtımını gerçekleştiriyoruz. MATSO olarak yaptırdığımız neşeli haritalar ve tanıtım kitapları, turizm operatörleri ve tüketicilere dağıtılıyoruz. Kurum olarak ilçemizin yurtiçi ve yurtdışında en iyi şekilde tanıtmak için çaba gösteriyoruz. Oda heyeti olarak fuarda cuma gününe kadar çalışmalarımızı sürdüreceğiz."

Yerel Haberleri

Bu müzede 250 bin böcek ve 20 bin kurutulmuş bitki örneği sergileniyor
Ağrı İl Müftüsü Şafak: “İsrail bir avuç Müslümana karşı zulmediyor”
11. Yeşilay bisiklet turu 5 Mayıs Pazar günü düzenleniyor
Duvar arasına sıkışan kediyi itfaiye kurtardı
ETÜ deprem felaketinde hayatını kaybeden Rabia’yı unutmadı
Mengi’den tebrik ziyareti
Sokak kedisi, kulağındaki tümörle veteriner hekimin ayağına gitti
Bilecik’te Kızılay Başkanı Uzun, yönetimiyle birlikte istifa etti
İmkander Gazze’deki mazlumları yalnız bırakmıyor
Gediz ortak akıl ile büyüyecek