MHP Afyonkarahisar İl Başkanı Raşit Demirel:

Milliyetçi Hareket Partisi (MHP) Afyonkarahisar İl Başkanı Raşit Demirel, Türkiye'nin adeta terör örgütlerinden başını kaldıramaz durumda olduğunu...

Milliyetçi Hareket Partisi (MHP) Afyonkarahisar İl Başkanı Raşit Demirel, Türkiye'nin adeta terör örgütlerinden başını kaldıramaz durumda olduğunu belirterek, "Burnumuzun dibindeki Suriye'nin içersin de binlerce kilometreler uzaktan gelen ABD ve Rusya iki güç arasında kaldık" dedi.

MHP İl Başkanlığı haftalık basın toplantıları devam ediyor. Toplantıda konulan Başkan Demirel, dünyada ne kadar bela, ne kadar terör ve ne kadar ihanet örgütü varsa, alayının içinde yaşadığımız coğrafyaya gelip yerleştiğini vurgulandı. Başkan Demirel, "Bir tarafta Esad, Rusya, İran, diğer tarafta ABD, Suudi Arabistan, Barzani, beri tarafta IŞİD, PKK-PYD, El Nusra. Türkiye adeta terör örgütlerinden başını kaldıramaz durumda kalmıştır. Burnumuzun dibinde Suriye, Suriye'nin içersinde de kilometrelerce uzaktan gelen ABD ve Rusya. İki ayı arasında kaldık. ABD ve Rusya arasındaki menfaat çekişmesinden doğan restleşmenin nereye uzanacağını kestirmek mümkün değil. Kesin olan şey, bu çatışmanın zaten bataklığa dönmüş olan bölgeyi, tamamen kan gölüne çevirmesidir. Her durumda akan kan ve gözyaşının Müslüman kanı ve gözyaşı olduğundan, ABD'de, Rusya'da işin insan faktörüne bakma gereğini hissetmiyor. Bizi asıl dehşete düşüren, bütün hesaplar Müslümanlar üzerinden yapıldığı halde, bunun hala nasıl görülmediği ya da görmemezlikten gelindiğidir" dedi.

Yerel Haberleri

Uşak Üniversitesi, Gazze’de yaşanan vahşeti unutturmuyor
Bu müzede 250 bin böcek ve 20 bin kurutulmuş bitki örneği sergileniyor
Ağrı İl Müftüsü Şafak: “İsrail bir avuç Müslümana karşı zulmediyor”
11. Yeşilay bisiklet turu 5 Mayıs Pazar günü düzenleniyor
Duvar arasına sıkışan kediyi itfaiye kurtardı
ETÜ deprem felaketinde hayatını kaybeden Rabia’yı unutmadı
Mengi’den tebrik ziyareti
Sokak kedisi, kulağındaki tümörle veteriner hekimin ayağına gitti
Bilecik’te Kızılay Başkanı Uzun, yönetimiyle birlikte istifa etti
İmkander Gazze’deki mazlumları yalnız bırakmıyor