MOSB-MED’ten MASKİ’ye ziyaret

Manisa Büyükşehir Belediyesi Manisa Su ve Kanalizasyon İdaresi (MASKİ) Genel Müdürü Yaşar Coşkun, MOSB-MED Yönetim Kurulu Başkanı Dr. Hülya Pirinççi'yi...

Manisa Büyükşehir Belediyesi Manisa Su ve Kanalizasyon İdaresi (MASKİ) Genel Müdürü Yaşar Coşkun, MOSB-MED Yönetim Kurulu Başkanı Dr. Hülya Pirinççi'yi makamında konuk etti.

MOSB-MED Yönetim Kurulu Başkanı Dr. Hülya Pirinççi, MASKİ Genel Müdürü Yaşar Coşkun'u ziyaret ederek yeni görevi için tebrikte bulundu. Dr. Hülya Pirinçci Genel Müdür Coşkun'a başarı dileklerinde bulunmasının ardından "Sayın Genel Müdürümüzün MASKİ'yi en güzel şekilde temsil edeceğinden eminim. Kendisine başarılar diliyorum. MASKİ'nin iş sağlığı ve güvenliğine verdiği önemin farkındayız. Bu konuda MASKİ ile birlikte çalışıyor olmak bizim için mutluluk verici" dedi.

MASKİ Genel Müdürü Yaşar Coşkun ise "Hülya Hanım'a nazik ziyaretleri nedeniyle teşekkür ediyorum. Kendileri iş sağlığı ve güvenliği konusunda gerekli çalışmaları titizlikle yürütüyorlar. Bizler de, çalışmalarımızda işçi sağlığını ve güvenliğini her şeyden üstün tutuyoruz. Bunun için de MASKİ bünyesinde gerekli olan çalışmalarımızı hassasiyetle sürdürüyoruz. Önceliğimiz her zaman insan" diye konuştu.

Yerel Haberleri

Kozluk’ta taziyelerde verilen yemekler sınırlandırıldı
Başkan Durgut’tan sanata destek
23 Nisan Çocuk Şenliği 200 bin kişiyi ağırladı
Eski AK Parti Altınordu İlçe Başkanı Cihan Erken, son yolculuğuna uğurlandı
Bisikleti ile Moğolistan’a giden İtalyan fizyoterapist Havran’da kayboldu
Gazze’nin sesini fırçalarıyla tuvale çizdiler
Depremzede küçük müzisyenlerden Bolu’da keman konseri
Çocuk Bayramı şenliklerine katılan vosvos grubu renkli görüntüler oluşturdu
7’den 70’e herkes 23 Nisan coşkusunu Tepebaşı’nda yaşadı
Vali Aksoy’dan Adıyaman’daki olayla ilgili baş sağlığı mesajı