Mutlu oluyorum

Serenay Sarıkaya, dizi setlerindeki çalışma saatlerini eleştiren birçok meslektaşının aksine, “Sette yoruluyorum ama ne kadar çalışırsam o kadar mutlu oluyorum” dedi.

Son dönemde rol aldığı dizilerin yanı sıra ünlü markala­rın aranılan reklam yüzü olan Serenay Sarıkaya, çar­pıcı açıklamalar yaptı. 3 sezon yer aldığı Lale Devri di­zisinden ayrıldıktan sonra bir süre dizilere ara veren Sarıkaya, bu nedenle yoğunluktan hiç şikayet etmedi­ğini söyledi. Medcezir dizisinin yıldızı, “Çalışmaya 8 ay ara verdiğim için yoğunluğa aç hale gelmiştim. Ne ka­dar çalışırsam o kadar mutlu olan bir insanım. Zaman zaman çekimlerden dolayı uykusuz kaldığım oluyor. Çünkü haftanın 5 günü çalışıyorum. Ama hiç abartmı­yorum, sete çok mutlu ve heyecanlı gidiyorum. Yoğunluğu her zaman sevmişimdir” diye konuştu.

POPÜLER OLMAK GÜZEL

Yoğun çalışma temposundan dolayı çalışmadığı günlerde kendini yormamaya özen gösterdiğini di­le getiren Sarıkaya, “İzin günlerimde beni yormayacak, yüzme ve yoga gibi sakin sporları tercih ediyorum. Evimde pilates topum, kum torbalarım ve ağırlıklarım var. Onlarla çalışmak beni rahatla­tıyor” şeklinde konuştu. Popüler olmayı sevdiğini de söyleyen Sarıkaya, “Böyle bir mesleği seçtiy­seniz, hayatınızda bazı fedakarlıklar yapmanız gerekiyor” dedi.

GÜLDEN AVUÇ

Magazin Haberleri

Ordu’da Tuğçe Kandemir rüzgarı
4 çocuk, 2 torun sahibi kadın otobüs şoförü olma hayaline kavuştu
Haluk Levent’in katılımıyla ‘Osmangazi Gençlik Yürüyüşü’
Türk Sineması’nın genç yetenekleri düzenlenen yarışmada seçildi
Çektiği videolarla köy hayatını anlatan Keçiperver gül tarlalarına indi
İstanbul’da “Bir ulus uyanıyor" konseri
Mert Demir, 30 Haziran’da KüçükÇiftlik Park’ta sahne alıyor
Türkiye’nin ’yıldız’ isimleri ödüllerini aldı
Cumhurbaşkanı Erdoğan: "Yargının toptancı bir anlayışla kurumsal olarak yıpratılmasını, yargı organlarımıza ve mensuplarımıza çamur atılmasını asla kabul edemeyiz."
Güzel Sanatlar Lisesinden Türk müziği ve Türk Halk müziği ziyafeti