Niğde Emniyetinden ehliyet uyarısı

Niğde Emniyet Müdürlüğü, son dönemde sosyal medya üzerinden yeni ehliyetlere ilişkin yayılan haberlerin gerçeği yansıtmadığını açıklayarak, vatandaşları...

Niğde Emniyet Müdürlüğü, son dönemde sosyal medya üzerinden yeni ehliyetlere ilişkin yayılan haberlerin gerçeği yansıtmadığını açıklayarak, vatandaşları uyardı.

İl Emniyet Müdürlüğünden yapılan yazılı açıklamada, son günlerde sosyal medya üzerinde "Sürücü belgesi alacak olan arkadaşlar 31 Aralık 2016 tarihine kadar 15 TL ücret ile sürücü belgesi değişimi yapabileceği, aksi takdirde 1 Ocak 2017 tarihinden itibaren tam teşekküllü hastanelerden 350-400 TL karşılığında sağlık raporuyla yenilemek zorunda kalacaksınız" şeklinde haberler çıktığı belirtildi. Bu haberlerin hiçbir gerçeklik payı olmadığı ifade edilen açıklamada, "Sürücü ve sürücü adaylarının sağlık raporları Sağlık Bakanlığına bağlı özel sağlık kuruluşları ile aile sağlığı merkezleri tarafından verilmeye devam etmektedir. Bu konu ile ilgili herhangi bir kanuni değişiklik yapılmamıştır." denildi.

Yerel Haberleri

Başkan Durgut’tan sanata destek
23 Nisan Çocuk Şenliği 200 bin kişiyi ağırladı
Eski AK Parti Altınordu İlçe Başkanı Cihan Erken, son yolculuğuna uğurlandı
Bisikleti ile Moğolistan’a giden İtalyan fizyoterapist Havran’da kayboldu
Gazze’nin sesini fırçalarıyla tuvale çizdiler
Depremzede küçük müzisyenlerden Bolu’da keman konseri
Çocuk Bayramı şenliklerine katılan vosvos grubu renkli görüntüler oluşturdu
7’den 70’e herkes 23 Nisan coşkusunu Tepebaşı’nda yaşadı
Vali Aksoy’dan Adıyaman’daki olayla ilgili baş sağlığı mesajı
Başkan Umut Yılmaz, kırsal mahalle sakinleriyle bir araya geldi