Nusaybin kırsalında sokağa çıkma yasağı

Mardin'in Nusaybin ilçesinde terör örgütüne yönelik gerçekleştirilecek operasyon nedeniyle ilçenin kırsalında yer alan 4 mahallede sokağa çıkma yasağı...

Mardin'in Nusaybin ilçesinde terör örgütüne yönelik gerçekleştirilecek operasyon nedeniyle ilçenin kırsalında yer alan 4 mahallede sokağa çıkma yasağı ilan edildi.

Mardin Valiliği, Nusaybin ilçesi kırsal mahallelerinde bulunan dağlık ve ormanlık alanda faaliyet yürüten, aralarında sözde üst düzey örgüt yöneticilerinin de bulunduğu değerlendirilen bölücü terör örgütü mensuplarını etkisiz hale getirmek, bölgede kullanıldığı değerlendirilen sığınak, barınak ve depo alanlarını bularak tahrip etmek maksadıyla operasyon gerçekleştirileceğini açıkladı. Açıklamada, "Operasyon icra edilecek bölgede yaşayan vatandaşlarımızın can ve mal güvenliğini sağlamak amacıyla; 5442 Sayılı İl İdaresi Kanunu'nun ilgili maddeleri gereğince; 11 Aralık Pazartesi günü saat 05.00 itibari ile ilimiz Nusaybin ilçesine bağlı olan Üçyol, Dağiçi, Dibek ve Güzelsu kırsal mahalleleri ile sınırlı olmak üzere ikinci bir duyuruya kadar sokağa çıkma yasağı ilan edilmiştir" denildi.

Asayiş Haberleri

Belen’de çıkan baraka yangını söndürüldü
Devrilen hafriyat kamyonunun sürücüsü yaralandı
Kendinden haber alınamayan 1 kişi dere yatağına yuvarlanan araçta ölü bulundu
Balıkesir’de zeytinlik içine villa yapmaya kalkan kiracıyı jandarma çıkardı
Brezilya’daki sel felaketinde can kaybı 66’ya yükseldi
Ankara’da taksi durağına pompalı tüfekle saldırı anı kamerada
Türktan ailesinin acı günü
Burdur’da dikkatsiz sürücülerin neden olduğu kazalar kameralara yansıdı
Yaya önceliği olan yerlerde araç kullananlara 37 bin TL ceza
İstanbul’da düğün magandaları trafiği felç etti