Özel çocuklar Yeşilay için söyledi

Kocaeli Büyükşehir Belediyesi Cemil Meriç Engelsiz Yaşam Merkezi öğrencileri, Yeşilay’ın 104. yıldönümünü özel bir konserle kutladı.Türkiye’nin bağımlılıkla mücadelede önder kuruluşu Yeşilay, 104. yaşını kutluyor. Bu kapsamda, Kocaeli...

Kocaeli Büyükşehir Belediyesi Cemil Meriç Engelsiz Yaşam Merkezi öğrencileri, Yeşilay’ın 104. yıldönümünü özel bir konserle kutladı.
Türkiye’nin bağımlılıkla mücadelede önder kuruluşu Yeşilay, 104. yaşını kutluyor. Bu kapsamda, Kocaeli Büyükşehir Belediyesi Sağlık ve Sosyal Hizmetler Dairesi Başkanlığına bağlı Cemil Meriç Engelsiz Yaşam Merkezi öğrencileri, Yeşilay’ın yıldönümünü özel bir konser hazırladı. Sivil Toplum Dairesi Başkanlığı Konferans Salonunda gerçekleşen konserde öğrenciler, Armoni Ritim ve Koro Grubu olarak sahne aldı. Bu anlamlı konsere Yeşilay Kocaeli Şube Başkanı Salih Işık, Sağlık ve Sosyal Hizmetler Dairesi Başkanlığı Engelli ve Yaşlı Hizmetleri Şube Müdürü Sezer Ceyhan ve çok sayıda Yeşilay ve Kızılay gönüllüsü katıldı. Ritim şovun ardından sevilen şarkıları seslendiren özel öğrenciler hem eğlendi hem de eğlendirdi. Müzik öğretmeni Mustafa İşitmezoğlu ile hafif ve orta düzeyde zihinsel engelli 7 özel öğrencinin performansı katılımcılar tarafından büyük beğeni topladı. Türkiye’nin en saygın sivil toplum kuruluşlarından biri olan Yeşilay’ın yıldönümü için düzenlenen konserden sonra konuşan Işık, Yeşilay ve Yeşilay’da gönüllülüğe değindi.

Kültür Haberleri

Kızılay’dan 8 Mayıs Dünya Kızılay ve Kızılhaç Günü’nde anlamlı sergi
FÜ öğrencileri hipodromda mini konser verdi
Arnavutköy Belediyesi’nden anneler gününe özel el emeği sergisi
Vali Tanrısever: Satala Antik Kenti Türkiye’ye ve dünya turizmine kazandırılmalı
Salt’ın yeni sergisi “Havaya Dair” açıldı
Menteşe’de Ege’den Teke’ye türkü dolu bir gece
Erciş’te "İnci Kefali Göçü Kültür ve Sanat Festivali" hazırlığı
Tarih teknolojiyle buluştu: Binlerce yıllık 2 bin tablet, yapay zekayla okundu
Eurovision’da şarkısını bileğindeki kefiye ile seslendirdi
Voleybolcu Hande Baladın’ın kariyerine odaklanan ’Baladın’ belgeseli yarın yayına giriyor