Palandöken: "Ülkemize ve milletimize büyük geçmiş olsun”

Türkiye Esnaf ve Sanatkarlar Konfederasyonu (TESK) Genel Başkanı Bendevi Palandöken, Elazığ'ın Sicrice ilçesinde meydana gelen ve Malatya, Diyarbakır ve...

Türkiye Esnaf ve Sanatkarlar Konfederasyonu (TESK) Genel Başkanı Bendevi Palandöken, Elazığ'ın Sicrice ilçesinde meydana gelen ve Malatya, Diyarbakır ve diğer bölge illerde etkileyen şiddetli depremin ardından geçmiş olsun dileğinde bulundu.

Türkiye Esnaf ve Sanatkarlar Konfederasyonu (TESK) Genel Başkanı Bendevi Palandöken, şiddetli bir şekilde hissedilen depremle ilgili yaptığı açıklamada, "Meydana gelen depremde Elazığ, Malatya ve Diyarbakır'da hayatını kaybeden vatandaşlarımıza Allah'tan rahmet, ailelerine başsağlığı ve sabırlar, yaralılarımıza acil şifalar diliyorum. Devletimiz tüm kurum ve imkanları ile sahada milletimizi kurtarma, yaralılarımıza ve geri kalan halkımıza yardım için her türlü imkan seferber edilmiştir. Bundan sonra en büyük duamız ve isteğimiz depremde can kaybının artmaması ve yaralanan vatandaşlarımızın biran önce sağlıklarına kavuşmasıdır. Ülkemize ve milletimize büyük geçmiş olsun" diye konuştu.

Yerel Haberleri

Zonguldaklı iş adamları ’Best of Zonguldak Birlik Beraberlik Gecesi’nde bir araya geldi
Deprem bölgesindeki köy çocukları için verilen konsere, bilet yerine ayakkabıyla girdiler
Şanlıurfa’da su kuyusuna düşen yavru kedi kurtarıldı
Gaziantepli yazar Köylüoğlu’nun başarısı
Nisan doğumlu yaşlılara toplu kutlama
Kızılay Sungurlu’da Butik’i açıyor
Vatandaş, belediye ve özel idareyi valiye şikayet etti: "Köpek sorunuyla ilgilenmiyorlar"
Hisarcık Çırak öğrenci çalıştıran iş yerleri denetlendi
Başkan Dinçer: “Her geçen gün büyüyen şehrimiz için yenilikçi projeler üretiyoruz”
Rizeli yazar Dursun Ali Taşçı son yolculuğuna uğurlandı