Park Afyon AVM’de ‘Kahve Festivali’ başlıyor

Enfes kahve aromalarını, eğlenceyi ve müziği bir araya getiren etkinliklerden biri olan Afyon Kahve Festivali’nin ikincisi, 11-12-13 Ağustos tarihleri arasında ECE Türkiye tarafından yönetilen, Park Afyon AVM’de düzenlenecek.Etkileyici...

Enfes kahve aromalarını, eğlenceyi ve müziği bir araya getiren etkinliklerden biri olan Afyon Kahve Festivali’nin ikincisi, 11-12-13 Ağustos tarihleri arasında ECE Türkiye tarafından yönetilen, Park Afyon AVM’de düzenlenecek.
Etkileyici bir atmosfere ve unutulmaz anlara ev sahipliği yapacak olan Park Afyon AVM, tüm ziyaretçilerini Afyon Kahve Festivali’ne davet ediyor.
Ziyaretçilerine alışverişin dışında deneyimler de sunan şehrin buluşma noktası Park Afyon AVM, kahve tutkunları ve eğlence arayanlar için 11-12-13 Ağustos tarihleri arasında Afyon Kahve Festivali’ne ev sahipliği yapmaya hazırlanıyor.
11 Ağustos’ta Retrobüs nostaljik şarkılarla ziyaretçileri geçmişe götürürken, 12 Ağustos’ta Necati ve Saykolar sahne performanslarıyla unutulmaz bir müzik şöleni sunacak. 13 Ağustos’ta ise rock müziğin sevilen seslerinden Fatma Turgut, güçlü sesiyle dinleyicilere unutulmaz bir gece yaşatacak.

Magazin Haberleri

Güzel Sanatlar Lisesinden Türk müziği ve Türk Halk müziği ziyafeti
Tesettür mayo defilesinde Halima Aden rüzgarı esti
(ÖZEL) Öğrencilere yönelik amatör çalgı festivali
Ünlü sanatçı Marmaris’te kulakların pasını sildi
Gökyüzünde beyaz cennet manzaralı tıraş hizmeti
Keçilerini otlatırken şiir yazıp, türkü besteliyor
74 yaşındaki Atike teyzenin otomobille gezme hayali gerçek oldu
TSM Korosu’ndan müzik ziyafeti
Balıkesir Türk Müziği Korosu Bodrum’da konser verdi
Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, MHP Genel Başkanı Devlet Bahçeli ile saat 15.30’da Bahçeli’nin konutunda bir araya gelecek.