Prof. Dr. Aziz Sancar, Öğrencilere Galatasaray Üyelik Kartını Gösterdi

Nobel ödüllü Türk bilim adamı Prof. Dr. Aziz Sancar Gebze Teknik Üniversitesi'nde gerçekleştirdiği konferansta Galatasaray kulübüne üye olduğunu belirterek...

Nobel ödüllü Türk bilim adamı Prof. Dr. Aziz Sancar Gebze Teknik Üniversitesi'nde gerçekleştirdiği konferansta Galatasaray kulübüne üye olduğunu belirterek üyelik kartını katılımcılara gösterdi.

Gebze Teknik Üniversitesi'nde öğrencilere yüksek seviyeli bir araştırmanın nasıl yapıldığı hakkında konferans veren Nobel Ödüllü Türk Bilim Adamı Prof. Dr. Aziz Sancar, konferans sonrasında kendisine dün akşam Galatasaray ve Fenerbahçe arasında oynanan Türkiye Kupası Finali'nin sorulması üzerine Galatasaray kulübüne üye olduğunu söyledi ve cüzdanından Galatasaray üyelik kartını çıkartarak öğrencilere gösterdi. Küçüklüğünde futbolcu olmak istediğini söyleyen Prof. Dr. Sancar, "Gerçekten futbolcu olmak isterdim. Ama Galatasaray'ın yeri hep ayrı olmuştur. Ben Galatasaray taraftarıyım ancak Fenerbahçe, Beşiktaş veya başka bir kulübü ayırmam. Ben futbolcu olmak istediğim yaşlarda hep milli takımda oynamak istemişimdir" dedi.

Nobel Ödüllü Bilim Adamı Prof. Dr. Sancar, daha sonra Gebze Teknik Üniversitesi Anaokulu'nun minik öğrencileri tarafından kendisine verilen hediyeyi kabul etti ve minikleri tek tek öperek teşekkür etti. Programın sonunda Gebze Teknik Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Haluk Görgün'ün telefonuyla salondaki herkesin bulunduğu özçekim yapıldı.

Prof. Dr. Aziz Sancar, Öğrencilere Galatasaray Üyelik Kartını Gösterdi

Prof. Dr. Aziz Sancar, Öğrencilere Galatasaray Üyelik Kartını Gösterdi

Prof. Dr. Aziz Sancar, Öğrencilere Galatasaray Üyelik Kartını Gösterdi

Türkiye Haberleri

Kayseri’de şimşekler geceyi aydınlattı
Edremit sahilleri uçurtma ile renklendi
World Central Kitchen, Gazze’deki yardım faaliyetlerine yarın yeniden başlayacak
KEİPA üyeleri Gökgöl Mağarası ve Maden Müzesi’ni ziyaret etti
Sydney Üniversitesi’nde Gazze’ye destek protestosu
Pusatlı mahallesinde yağmur duası yapıldı
Aşere, Takrip ve Tayyibe İcazetnamesini alan kursiyer hocalar, kurra hafız oldu
Karaçulha Geleneksek Keşkek Günü’ne yoğun katılım oldu
Bakan Tunç: “Küçükçekmece Cumhuriyet Başsavcılığı tarafından adli soruşturma başlatılmıştır”
İstanbul Havalimanı 15-21 Nisan tarihlerinde Avrupa’nın en yoğun havalimanı oldu