Pursaklar’dan Yozgat’a yardım eli

Pursaklar Belediyesi Hanım Evi kursiyerleri güçlerini birleştirerek Yozgat Çekerek İmam Hatip Lisesindeki ihtiyaç sahibi öğrencilere ayakkabı, mont, bot,...

Pursaklar Belediyesi Hanım Evi kursiyerleri güçlerini birleştirerek Yozgat Çekerek İmam Hatip Lisesindeki ihtiyaç sahibi öğrencilere ayakkabı, mont, bot, giysi gibi ihtiyaç malzemesi gönderip yüzleri güldürdü.

Pursaklar Belediyesi Hanım Evi üyeleri, sosyal sorumluluk projesi kapsamında Yozgat Çekerek İmam Hatip Lisesindeki ihtiyaç sahibi öğrencilere yardım eli uzattı. Hanımlar, Yozgat'taki 110 gence ayakkabı, bot, mont, giysi gibi çok sayıda ihtiyaç malzemesi hazırlayıp gönderdi. Aynı okulda geçtiğimiz günlerde evleri yanan ve babası vefat eden Acet ailesine de giysi, erzak, battaniye, mutfak eşyası alıp gönderen Pursaklarlı hanımlar yüzleri güldürdü. Belediyenin kurslarına katılan hanımlar ihtiyaç sahiplerinin yüzünü güldürmek, onların ihtiyaçlarını karşılamak için çalmadık ilçe sınırlarını aşıyor. Her yıl yeni sosyal sorumluluk projeleri geliştiren belediyenin Tebessüm Çarşısı ve hanım evleri üyeleri, imkânlar ölçüsünde ihtiyaç sahiplerini tespit edip, onlara yardım eli uzatmaya devam ediyor. Sosyal sorumluluk projesiyle yüzleri güldüren kadınlar Doğu'dan Batı'ya hemen her yere yardım eli uzatarak halkı tebessüm ettirmek için seferber oldu. Yardım malzemelerini teslim alan Yozgatlı gençler, Pursaklar Belediyesi Hanım Evi üyelerine teşekkür etti.

Pursaklar’dan Yozgat’a yardım eli

Pursaklar’dan Yozgat’a yardım eli

Türkiye Haberleri

Günyüzü ilçesinde yağmur duaları yapılıyor
Başkan Bingöl, Tuzla Belediyesi Spor Akademisi öğrencileri ile spor yaptı
Jandarma ekipleri öğrencileri bilgilendirdi
Depremzede kadınların elinden çıkan amigurumi bebekler, 300 ile bin 300 TL arasında alıcı buluyor
Bayburt’ta hafızlık ve Kur’an-ı güzel okuma yarışmalarının finali yapıldı
Kayseri’de şimşekler geceyi aydınlattı
Edremit sahilleri uçurtma ile renklendi
World Central Kitchen, Gazze’deki yardım faaliyetlerine yarın yeniden başlayacak
KEİPA üyeleri Gökgöl Mağarası ve Maden Müzesi’ni ziyaret etti
Sydney Üniversitesi’nde Gazze’ye destek protestosu