Safet Susic: "Rakibin attığı değil, kendi yediğimiz gollerden puan kaybettik"

Göztepe ile 3-3 berabere kalan Aytemiz Alanyaspor'da Teknik Direktör Safet Susic, 1 puana sevindiklerini söyleyerek, 'Rakibin attığı değil, kendi yediğimiz...

Göztepe ile 3-3 berabere kalan Aytemiz Alanyaspor'da Teknik Direktör Safet Susic, 1 puana sevindiklerini söyleyerek, "Rakibin attığı değil, kendi yediğimiz gollerden puan kaybettik" diye konuştu.

Süper Lig'in 9. hafta maçında Göztepe ile karşılaşan Aytemiz Alanyaspor, rakibiyle 3-3 berabere kaldı. Maçın ardından düzenlenen basın toplantısında açıklamalarda bulunan Aytemiz Alanyaspor Teknik Direktörü Safet Susic, oyuncularını aldıkları 1 puandan dolayı kutladığını ifade ederek, "İlk 20 dakikada çok önemli 2 pozisyon bulduk ve maçı 2-0'a getirebilirdik. Yaptığımız hatalardan gol yedik. Olumlu bir skorla dönmek varken devre arasına 1-0 geride girdik. İkinci yarı Trabzonspor maçındaki gibi bir dönüş oldu. Önemli forvet oyuncularımız var, her takıma gol atabiliyorlar. Geriye düştükten sonra skoru çevirmesini bildik. Rakibin attığı değil, kendi yediğimiz gollerden puan kaybettik. 1 puan aldığımız için mutluyuz" dedi.

Spor Haberleri

Nazilli’den sert tepki
Geleneksel Türk okçuluğu grup müsabakaları Karabük’te başladı
Bölgesel Amatör Lig 11.Grup: Hacılar Erciyesspor: 0 - Bozokspor: 1
Fethiye’nin genç güreşçileri Türkiye Şampiyonası’nda zirveye çıktı
İlkokul öğrencilerinin turnuvasında pankartlar dikkat çekti
Süper Lig’de 36. hafta maçları aynı gün ve saatte oynanacak
Şükrü Deviren’den Güneş Spor’a özür ziyareti
Buharkentli İbrahim, Türkiye Şampiyonası’na katılmaya hak kazandı
Balıkesir’de Spor Okulları tüm hızıyla devam ediyor
Aydın’da minikler, sporu yaşam tarzı haline getiriyor