SAKÜDER’den resim ve fotoğraf sergisi

Manisa'nın Salihli ilçesindeki Kültür Edebiyat ve Sanat Derneği'nin (SAKÜDER), Kitap Kahve projesinde fotoğraf ve resim sergisi Salihli Belediyesi Zafer Keskiner...

Manisa'nın Salihli ilçesindeki Kültür Edebiyat ve Sanat Derneği'nin (SAKÜDER), Kitap Kahve projesinde fotoğraf ve resim sergisi Salihli Belediyesi Zafer Keskiner Tiyatro Salonu Sanat Galerisi'nde açıldı.

Serginin açılışını Belediye Başkanı Zeki Kayda, Başkan Yardımcıları Metin Durmaz, İbrahim Karaca, Mahmut Süreyya Karaoğlu, Salihli Kültür Sanat ve Edebiyat Derneği (SAKÜDER) Başkanı Gündüz Aydın, GEMA Vakfı Başkanı Şener Kilimcigöldelioğlu ile davetliler birlikte gerçekleştirdi.

Yağlı boya, kara kalem ve sulu boya tablolar ile bölgenin değişik yerlerinden çekilen fotoğrafların yer aldığı sergiyi gezerek SAKÜDER Başkanı Aydın ve üyelerden bilgi alan Başkan Kayda "Birbirinden güzel Salihli'mizde kültür, sanat ve edebiyat faaliyetleri her geçen gün artarak devam ediyor. Bu anlamda, Gündüz Aydın başkanlığında kurulan SAKÜDER, güzel etkinliklere imza atıyor. Salihli Belediyesi olarak, kültürel ve sanatsal tüm etkinliklere her anlamda destek olmayı sürdürüyoruz. Salihli'nin tanıtımına güzel eserleriyle katkı sağlayan tüm SAKÜDER üyelerine emeklerinden dolayı teşekkür ediyorum." diye konuştu.

Kültür Haberleri

Vali Çakır: “Muş muhteşem doğasıyla sizleri bekliyor”
İbadete açılan Kariye Camii’ne yerli ve yabancı turistler akın etti
Asrın felaketinde hasar alan 500 yıllık tarihi cami ibadete açıldı
Gastronomi Ödülleri sahiplerini buluyor
Muğla Korolar Şenliği başladı
Restorasyonu tamamlanan Kariye Camii ibadete açıldı
Bursa’nın coğrafi zenginlikleri güç birliğiyle değerini buluyor
Nilüfer’de hıdırellez coşkusu
Elazığ Belediyesi hanımeli el sanatları sergisi açıldı
Anadolu’nun El Hamrası 9 yıllık hasretin sonunda ibadete açıldı