Samsun Kent Müzesi’nde İngilizce Eğitim

Samsun Kent Müzesi ile Genç Liderler (Young Leaders), yaz etkinlikleri kapsamında öğrencilere İngilizce eğitim vererek müzenin İngilizce olarak tanıtımını...

Samsun Kent Müzesi ile Genç Liderler (Young Leaders), yaz etkinlikleri kapsamında öğrencilere İngilizce eğitim vererek müzenin İngilizce olarak tanıtımını yaptı.

120 öğrenci ile yapılacak olan aktivitede öğrenciler İngilizce öğrenip, öğrencilerin içinden seçilenler de gönüllü küçük rehberler olarak yetiştirilecek. Bu rehber öğretmenler Samsun Kent Müzesi'ni İngilizce olarak tanıtabilme yeteneği kazanacak.

Etkinlik hakkında bilgi veren Samsun Kent Müzesi Sorumlusu Nilgün Sarıçoban, "Eğitime yönelik bu tarz çalışmalarda müzemiz her zaman hizmet vermeye ve destek olmaya hazırdır. Sadece okul döneminde değil, yaz etkinlikleri kapsamında yaz okulları ve bu tür aktivitelere müzemiz her zaman hizmete açıktır" dedi.

Bugün etkinlikte İngilizce eğitimlerini çeşitli aktivite, oyun ve gezilerle destekleyen Genç Liderler Öğrencileri Samsun Kent Müzesi'nde şehrimizin tarihini ve kültürünü İngilizce olarak öğretmenlerinin anlatımıyla öğrendiler ve izlenimlerini İngilizce olarak anlattılar. 2 hafta sürecek olan bu aktivite içerisinde müzenin çocuk atölyesinde ve bahçesinde de çeşitli etkinlikler yapılacak.

Samsun Kent Müzesi’nde İngilizce Eğitim

Samsun Kent Müzesi’nde İngilizce Eğitim

Samsun Kent Müzesi’nde İngilizce Eğitim

Yerel Haberleri

Deprem bölgesindeki köy çocukları için verilen konsere, bilet yerine ayakkabıyla girdiler
Şanlıurfa’da su kuyusuna düşen yavru kedi kurtarıldı
Gaziantepli yazar Köylüoğlu’nun başarısı
Nisan doğumlu yaşlılara toplu kutlama
Kızılay Sungurlu’da Butik’i açıyor
Vatandaş, belediye ve özel idareyi valiye şikayet etti: "Köpek sorunuyla ilgilenmiyorlar"
Hisarcık Çırak öğrenci çalıştıran iş yerleri denetlendi
Başkan Dinçer: “Her geçen gün büyüyen şehrimiz için yenilikçi projeler üretiyoruz”
Rizeli yazar Dursun Ali Taşçı son yolculuğuna uğurlandı
Jandarma’dan kan bağışı farkındalığı