Samsun’da büyük uyuşturucu operasyonu

Samsun'da jandarma ekiplerince gerçekleştirilen uyuşturucu operasyonunda 20 bin kök kenevir bitkisi ve 8 kilo kubar esrar maddesi ele geçirildi, 3 şüpheli...

Samsun'da jandarma ekiplerince gerçekleştirilen uyuşturucu operasyonunda 20 bin kök kenevir bitkisi ve 8 kilo kubar esrar maddesi ele geçirildi, 3 şüpheli gözaltına alındı.

Edinilen bilgilere göre, Çarşamba ilçesine bağlı Değincek Mahallesi'nde Samsun İl Jandarma Komutanlığı Kaçakçılık ve Organize Suçlarla Mücadele (KOM) Şube Müdürlüğü ve Çarşamba İlçe Jandarma Komutanlığına bağlı Ağcagüney Jandarma Karakol Komutanlığı ekiplerince yürütülen operasyonda mahallede ikamet ettiği öğrenilen Y.T.'ye ait evde ve etrafında aramalar yapıldı. Yapılan aramalar neticesinde jandarma ekipleri 20 bin kök kenevir bitkisi ve 8 kilo kubar esrar maddesi ele geçirdi.

Yapılan aramalarda ele geçirilen kenevir ve esrar maddelerini ile ilgili Y.T., K.T. ve K.T. isimli 3 şahıs gözaltına alındı.

Olayla ilgili soruşturma sürdürülüyor.

Asayiş Haberleri

Karaman’da iş yerine kurdukları gizli odada kenevir yetiştiren 2 kişi tutuklandı
ABD’de küçük uçak plaja acil iniş yaptı
Fatih’te yumruk ve kafa attığı kadının çantasını gasp eden şahıs kamerada
Taksi durağında dehşet anları kamerada
"Sizi umreye götüreceğiz" yalanıyla vatandaşları 10 milyon TL dolandırdıkları iddia edilen şüpheliler: "Asıl mağdur biziz"
Bandırma ve Erdek’te rüşvet operasyonu: 7 gözaltı
İçişleri Bakanlığı: "Tasarruf tedbirleri kapsamında İçişleri Bakanımız Ali Yerlikaya’nın talimatlarıyla, Bakanımızın araçları da dahil olmak üzere Bakan Yardımcılarımızın koruma araç ve koruma polis sayıları azaltılmıştı...
1 Mayıs gösterileriyle ilgili gözaltına alınan 65 kişi adliyeye sevk edildi
Gönen’de geniş çaplı huzur uygulaması
İzmir’deki internet sitesi dolandırıcılığı olayına 7 tutuklama