Samsun’da Edis, Ceza ve Güneş rüzgarı esti

Ünlü sanatçılar Edis, Ceza ve Güneş Samsun’da düzenlenen ’Gençlik Festivali’nde sahneye çıkarak müzik dolu bir gece yaşattı.Samsun’da düzenlenen gençlik festivali, binlerce müzikseveri bir araya getirdi. İlkadım ilçesi Sevgi Gölü yanın...

Ünlü sanatçılar Edis, Ceza ve Güneş Samsun’da düzenlenen ’Gençlik Festivali’nde sahneye çıkarak müzik dolu bir gece yaşattı.
Samsun’da düzenlenen gençlik festivali, binlerce müzikseveri bir araya getirdi. İlkadım ilçesi Sevgi Gölü yanındaki alanda kurulan sahnede binlerce kişi; Edis, Ceza ve Güneş’in sevilen şarkılarıyla eğlendi. İlk olarak sahneye Güneş çıktı.
Ardından sahne alan Türk pop müziğinin ünlü yıldızı Edis, “Benim Ol” , “Martılar”, “Yalancı”, “Perişanım” gibi sevilen şarkılarını sevenleriyle beraber hep birlikte söyledi.
Türk rap müziğinin öncü sanatçılarından Ceza ise “Sizlerle Samsun’da buluşmak muhteşem. Bu kalabalığı ve coşkunuzu hiç unutmayacağım” diyerek Samsunluları selamladı. Ceza konserde; “Yerli Plaka” ve “SusPus” başta olmak üzere popüler eserlerini müzikseverlerle tek bir ağızdan seslendirdi.

Magazin Haberleri

Cumhurbaşkanı Erdoğan: "Yargının toptancı bir anlayışla kurumsal olarak yıpratılmasını, yargı organlarımıza ve mensuplarımıza çamur atılmasını asla kabul edemeyiz."
Güzel Sanatlar Lisesinden Türk müziği ve Türk Halk müziği ziyafeti
Tesettür mayo defilesinde Halima Aden rüzgarı esti
(ÖZEL) Öğrencilere yönelik amatör çalgı festivali
Ünlü sanatçı Marmaris’te kulakların pasını sildi
Gökyüzünde beyaz cennet manzaralı tıraş hizmeti
Keçilerini otlatırken şiir yazıp, türkü besteliyor
74 yaşındaki Atike teyzenin otomobille gezme hayali gerçek oldu
TSM Korosu’ndan müzik ziyafeti
Balıkesir Türk Müziği Korosu Bodrum’da konser verdi