Şehir ve Bölge Planlama Bölümü öğrencileri Kars'ta

KARS (AA) - Atatürk Üniversitesi Mimarlık ve Tasarım Fakültesi Şehir ve Bölge Planlama Bölümü 2. sınıf öğrencileri 2014-2015 Eğitim-Öğretim yılı stüdyo dersi kapsamında Kars'a geldi.Bölüm...

KARS (AA) - Atatürk Üniversitesi Mimarlık ve Tasarım Fakültesi Şehir ve Bölge Planlama Bölümü 2. sınıf öğrencileri 2014-2015 Eğitim-Öğretim yılı stüdyo dersi kapsamında Kars'a geldi.

Bölüm başkanı Doç. Dr. Süleyman Toy, Stüdyo Koordinatörü Yrd. Doç. Dr. Gül Şimşek ve Şehir Plancısı Gülden Bayrak başkanlığında Kars'a gelen 48 öğrenci, eğitim-öğretim yılının bahar döneminde çalışmalarını alt ölçekte genişletmek, Kars ve yakın çevresi kapsamında yürüttükleri çalışmaları paylaşmak üzere belediyede çalışmalarına başladı.

Bir önceki dönemin sonunda ortaya çıkan senaryo ve planlarını, Belediye Başkan Yardımcısı Arda Soner Tatlı'nın organizesiyle Belediye Konferans Salonunda belediye yetkilileri, belediye meclis üyeleri, diğer kamu kurumu temsilcileri ve ilgilenen tüm Kars halkına sunan öğrenciler, görüş ve önerileri aldı.

Güncel Haberleri

’Orman Benim’ kampanyası ile temizlik yaptılar
Doğanşehir’in imar planı görüşüldü
Milletvekili Ölmeztoprak’tan yeni sanayi sitesi açıklaması
Malatya’da 200 gram pide 10 TL oldu
Malatya’da yağmur sonrası çıkan gökkuşağı görenleri mest etti
Malatya’da sokak satıcılarına operasyon: 12 şüpheli tutuklandı
Battalgazi Belediyesi Mayıs Ayı Olağan toplantısını tamamladı
Yeşilyurt Belediye Meclisi Mayıs ayı toplantısını yaptı
Malatya’da sağanak etkili oldu yollar göle döndü
Akın: "Asıl amacımız Malatya ve Türkiye’de küçükbaş hayvan sayısının artması"