Sinop’un bir aylık asayiş raporu yayımlandı

Sinop İl Emniyet Müdürlüğü ekiplerince asayişin sağlanması amacıyla yürütülen şok uygulamalarda Haziran ayını kapsayan toplam asayiş raporu yayınlandı.Sinop İl Emniyet Müdürlüğü personeli tarafından 3 Haziran ile 3 Temmuz tarihleri ara...

Sinop İl Emniyet Müdürlüğü ekiplerince asayişin sağlanması amacıyla yürütülen şok uygulamalarda Haziran ayını kapsayan toplam asayiş raporu yayınlandı.
Sinop İl Emniyet Müdürlüğü personeli tarafından 3 Haziran ile 3 Temmuz tarihleri arasında genel güvenlik ve asayişin temini açısından yürütülen şok uygulamaların raporu yayınlandı. Rapora göre 1 ayda yapılan asayiş kontrollerinde 33 aranan şahıs yakalandı, 13 kişi tutuklandı, 14 adet ruhsatsız tabanca, 3 adet av tüfeği ile 258 adet fişek ele geçirildi. Kaçakçılık operasyonlarında piyasaya sürülmek üzere hazırlanan 46.5 litre sahte alkol, 302 adet gümrük kaçağı elektronik eşya ele geçirildi. Kent merkezinde yürütülen uyuşturucu operasyonlarında ise 35 kök Hint keneviri, 12,38 gram esrar, 5,7 gram bonzai ve 1,76 gram kokain ele geçirildi.
Sinop İl Emniyet Müdürlüğünce ’güvenli sokaklar mutlu şehir’ sloganıyla suç ve suçlularla mücadelenin kararlılıkla sürdürüleceği ifade edildi.

Asayiş Haberleri

Şanlıurfa’dan çalınan motosiklet Çelikhan’da bulundu
Van’da çay yüklü tır devrildi: 1 yaralı
Yaşlı kadını köpeklerin parçaladığı köyde vatandaşlar, köpeklerin toplanmasını istiyor
İşçi Bayramı’nda çalışırken demirlerin altında kaldılar: 3 yaralı
4 milyon liralık kabloyu çalarken kameralara yakalanan 2 zanlı tutuklandı
Bakan Yerlikaya: "Taksim Meydanına ilerlemeye çalışan ve polislerimize saldıran 210 şahıs gözaltına alınmıştır"
Denizli’de 1 Mayıs kutlamaları da LGBT gerilimi
Mersin’de traktör şarampole devrildi: 1 ölü
Bakan Yerlikaya: "İstanbul’da 1 Mayıs Emek ve Dayanışma Günü’nde uyarıları dinlemeyip Taksim Meydanı’na ilerlemeye çalışan ve polislerimize saldıran 210 şahıs gözaltına alınmıştır."
İstanbul’da marjinal gruplar polise saldırdı