Tekne kazasında yaralanan Ali ve Vuslat Sabancı çiftini yakınları hastane de ziyaret etti

Yunanistan’da geçirdikleri tekne kazasının ardından İstanbul’da özel bir hastanede tedavi altına alınan Ali ve Vuslat Sabancı çiftini yakınları ziyarete geldi.Yunanistan’ın Leros Adasında önceki gün tekne kazası geçiren Ali Sabancı ve...

Yunanistan’da geçirdikleri tekne kazasının ardından İstanbul’da özel bir hastanede tedavi altına alınan Ali ve Vuslat Sabancı çiftini yakınları ziyarete geldi.
Yunanistan’ın Leros Adasında önceki gün tekne kazası geçiren Ali Sabancı ve Vuslat Doğan Sabancı’nın İstanbul’daki özel bir hastanede tedavileri sürüyor. Çifti dün olduğu gibi bugün de birçok aile üyesi ve yakını ziyarete geldi. Özcan Sabancı, Ömer Sabancı, Hacı Sabancı, Kerim Sabancı, Kerem Kamışlı hastaneye gelerek ziyarette bulundu. Tayfun ve Reyhan Demirören çiftinin de ziyaretçiler arasında olduğu görüldü.
Öte yandan, hastane yönetiminden şu ana kadar Ali ve Vuslat Sabancı çiftinin sağlık durumuna ilişkin bir açıklama yapılmadı.

Magazin Haberleri

Cumhurbaşkanı Erdoğan: "Yargının toptancı bir anlayışla kurumsal olarak yıpratılmasını, yargı organlarımıza ve mensuplarımıza çamur atılmasını asla kabul edemeyiz."
Güzel Sanatlar Lisesinden Türk müziği ve Türk Halk müziği ziyafeti
Tesettür mayo defilesinde Halima Aden rüzgarı esti
(ÖZEL) Öğrencilere yönelik amatör çalgı festivali
Ünlü sanatçı Marmaris’te kulakların pasını sildi
Gökyüzünde beyaz cennet manzaralı tıraş hizmeti
Keçilerini otlatırken şiir yazıp, türkü besteliyor
74 yaşındaki Atike teyzenin otomobille gezme hayali gerçek oldu
TSM Korosu’ndan müzik ziyafeti
Balıkesir Türk Müziği Korosu Bodrum’da konser verdi