Tepebaşı çiçek açıyor

Tepebaşı Belediyesi Park ve Bahçeler Müdürlüğü'nün Zincirlikuyu'da bulunan seralarında yetiştirilen çiçekler, ilçenin dört bir yanını süslemeye...

Tepebaşı Belediyesi Park ve Bahçeler Müdürlüğü'nün Zincirlikuyu'da bulunan seralarında yetiştirilen çiçekler, ilçenin dört bir yanını süslemeye devam ediyor.

75 dönüm üzerinde kurulu sera ve fidanlık alanda bitkilerin bakımının yanı sıra mevsimlik çiçek üretimi de gerçekleştirilirken, üretilen çiçekler Tepebaşı bölgesinin güzelleştirilmesine büyük katkı sağlıyor. Bu kapsamda son olarak 8 kişilik bir ekip, Batıkent Mahallesi'nde bulunan yeşillik alanlarda çiçeklendirme çalışması gerçekleştirdi. 40 metrekarelik alanın çiçeklendirmesi 2 gün sürdü ve 2 bin 200 adet çiçek kullanıldı. Aslanağzı, petunya, ateş çiçeği, ekinezya ve vapur dumanı türlerinden çiçeklerin kullanıldığı alan, çalışmaların tamamlanması ile güzel bir görünüme kavuştu. Vatandaşlar çiçeklendirme çalışmalarından ötürü memnuniyetini ifade ederken Tepebaşı Belediyesi Park ve Bahçeler Müdürlüğü yetkilileri, çalışmaların devam edeceği bilgisini verdi.

Tepebaşı çiçek açıyor

Tepebaşı çiçek açıyor

Türkiye Haberleri

Vali Aydoğdu: “Emekçinin gücü, toplumun yüreğidir”
Başkan Sak’tan 1 Mayıs mesajı
Vali Yavuz: "2020-2024 yılları arasında 24 okul, 418 sınıf, 2 atölye, 10 spor salonu bitirerek hizmete açtık"
Kirpilerin ilginç anları kameraya yansıdı
Yıldırım ağacı parçaladı, o anlar kameralara yansıdı
Gelibolu Adliyesi’nin de bulunduğu bina depreme dayanıksız olduğu gerekçesiyle tahliye edildi
Büyükşehir işçilerine 33 bin 250 TL promosyon
KURTARAN-2024 Tatbikatı sona erdi
ABD Avrupa ve Orta Doğu Ticaret Temsilci Yardımcısı Trick Türkiye’yi ziyaret etti
İstanbul Valisi Gül’den 1 Mayıs mesajı