Türkiye ile Kongo arasında ekonomik işbirliği yapılacak

Türkiye Sanayici İş Kadınları ve İş Adamları Konfederasyonu Genel Başkanı Nezaket Emine Atasoy, Kongo Demokratik Cumhuriyeti Ankara Büyükelçisi Marcel...

Türkiye Sanayici İş Kadınları ve İş Adamları Konfederasyonu Genel Başkanı Nezaket Emine Atasoy, Kongo Demokratik Cumhuriyeti Ankara Büyükelçisi Marcel Mulumba Tshidimba'yı ziyaret etti.

Nezaket Emine Atasoy, "Türkiye iş dünyası olarak Kongo Demokratik Cumhuriyeti ile Türkiye Cumhuriyeti arasında ekonomik ilişkilere çok önem veriyoruz. Kongo Demokratik Cumhuriyeti halkının huzur ve refahının güçlenmesi ve Kongo Demokratik Cumhuriyeti'nin ekonomisinin kalkınması için Türkiye iş dünyası olarak her zaman yatırım yapmaya hazırız" dedi.

Kongo Demokratik Cumhuriyeti Ankara Büyükelçisi Marcel Mulumba Tshidimba ise, "Biz Kongo Demokratik Cumhuriyeti ile Türkiye Cumhuriyeti ile ilişkilerimize çok önem veriyoruz" diye konuştu.

Öte yandan Türkiye Sanayici İş Kadınları ve İş Adamları Konfederasyonu'ndan yapılan yazılı açıklamada, Genel Başkan Nezaket Emine Atasoy'un en kısa zamanda Kongo Demokratik Cumhuriyeti hükümetinin davetlisi olarak Türkiye Cumhuriyeti ile Demokratik Kongo Cumhuriyeti arasında ekonomik ve ticari ilişkilere katkı sağlamak amacıyla Demokratik Kongo Cumhuriyeti'ne bir ziyaret gerçekleştireceği belirtildi.

Yerel Haberleri

Kozluk’ta taziyelerde verilen yemekler sınırlandırıldı
Başkan Durgut’tan sanata destek
23 Nisan Çocuk Şenliği 200 bin kişiyi ağırladı
Eski AK Parti Altınordu İlçe Başkanı Cihan Erken, son yolculuğuna uğurlandı
Bisikleti ile Moğolistan’a giden İtalyan fizyoterapist Havran’da kayboldu
Gazze’nin sesini fırçalarıyla tuvale çizdiler
Depremzede küçük müzisyenlerden Bolu’da keman konseri
Çocuk Bayramı şenliklerine katılan vosvos grubu renkli görüntüler oluşturdu
7’den 70’e herkes 23 Nisan coşkusunu Tepebaşı’nda yaşadı
Vali Aksoy’dan Adıyaman’daki olayla ilgili baş sağlığı mesajı