Türkiye şampiyonu Burcu’dan İl Müdürü Fillikçioğlu’na ziyaret

Aydın Gençlik ve Spor İl Müdürlüğü koordinatörlüğünde Didim Spor Salonunda gerçekleştirilen 2019 – 2020 eğitim öğretim yılı Okul Sporları Yıldız...

Aydın Gençlik ve Spor İl Müdürlüğü koordinatörlüğünde Didim Spor Salonunda gerçekleştirilen 2019 – 2020 eğitim öğretim yılı Okul Sporları Yıldız Halter Türkiye Şampiyonasında, Türkiye Şampiyonu olan Burcu İldem Gerçekden, Gençlik ve Spor İl Müdürü Cenap Fillikçioğlu'nu ziyaret etti.

Halter Türkiye Şampiyonasında Aydın'ı temsilen şampiyonaya katılan Aydın Recep Tayyip Erdoğan Ortaokulu öğrencisi Burcu İldem Gerçekden 69 kg. sıkletinde koparmada 76, silkmede 91 kg. kaldırarak toplamda 167 kg. ile en yakın rakibine 61 kg.lık fark atarak Türkiye Şampiyonu oldu.

Aydın'a bu gururu yaşatarak, emeği geçenlere teşekkür eden İl Müdürü Fillikçioğlu, "Gençlerimiz bu önemli dereceleri zorlu çalışmaların ardından azimleriyle elde ediyor. Sporcumuzu ve tabiki bu çalışmalarındaki en büyük destekçisi antrenörümüzü, şehrimize ve ülkemize böyle sporcular yetiştirdiği için ayrıca teşekkür ediyorum" diye konuştu.

Spor Haberleri

Kayseri 2. Amatör Küme: Ambar Kızılırmakspor: 3 - Yeni Mahallespor: 1
Konyaspor’da Ali Çamdalı dönemi
Konyaspor: "Yönetim Kurulumuzun oy birliğiyle aldığı karara göre; Sportif Direktörümüz Ali Çamdalı, Teknik Direktörümüz oldu."
Tolunay Kafkas: "4 maçımızdan 2 tanesini alıp ligde kalacağımıza çok inanıyorum"
Sergen Yalçın: "Ödemelerle ilgili hiçbir sıkıntı yok"
Süper Lig’de 34. hafta görünümü
Trendyol Süper Lig: Fatih Karagümrük: 4 - Antalyaspor: 1 (Maç sonucu)
Alanyaspor, Ankaragücü maçı hazırlıklarına başladı
Salomon Çeşme Yarı Maratonu için koordinasyon toplantısı yapıldı
Hentbol Kadınlar Süper Ligi’nde normal sezon sona erdi