Üniversite Öğrencilerine Teknik Gezi

Kilis 7 Aralık Üniversitesi Meslek Yüksekokulu Otel, Lokanta ve İkram Hizmetleri Bölümü, Turizm ve Otel İşletmeciliği Programı öğrencilerine Gaziantep...

Kilis 7 Aralık Üniversitesi Meslek Yüksekokulu Otel, Lokanta ve İkram Hizmetleri Bölümü, Turizm ve Otel İşletmeciliği Programı öğrencilerine Gaziantep Grand Hotel'e teknik gezi düzenledi.

Teknik gezide öğrencilerimize bölüm öğretim elemanları Öğretim Görevlisi Melda Harbalıoğlu, Öğretim Görevlisi Melih Aydın ve Öğretim Görevlisi. Gamze Özel eşlik etti. Gaziantep Grand Hotel'e düzenlenen gezide bölüm öğrencilerimize teknik sunumlar yapılarak işletmenin tüm iş akış süreçleri tanıtıldı.

Meslek Yüksekokulu Müdürü Doç. Dr. Selahattin Çınar, öğrencilerin meslekleri ile ilgili teknik konuları yerinde görmeleri ve kariyerleri ile ilgili konularda uzmanlarından bilgi almaları konusunda bu tür teknik gezilerin çok faydalı olduğunu belirtti.

Çınar, Ayrıca katkılarından dolayı Gaziantep Grand Hotel yönetimine ve teknik gezinin gerçekleştirilmesinde desteklerini esirgemeyen üniversite yönetimine teşekkürlerini sundu.

Üniversite Öğrencilerine Teknik Gezi

Üniversite Öğrencilerine Teknik Gezi

Yerel Haberleri

Çarşambalılar Derneği’nden başkanlara iş birliği mesajı
Avşa Adası 2024 Konaklama Fiyatları Rehberi
Özel bireyler için önemli çalıştay
Şahinbey Belediyesi minik masa tenisçilerini ağırladı
Diyarbakır’da diyabet okulundan 609 hasta mezun oldu
Kuyulu köyünde Çocuk ve Kadın Destek Merkezi kuruldu
Bu mezarlar görenleri şaşırtıyor, sebebini öğrenenler ise takdir ediyor
Burhaniyeli gençler Aren bebek için festival düzenledi
Zonguldak’ta bağımlılıkla mücadele toplantısı gerçekleştirildi
Kitap okutan market