Ünlü markadan Sevgililer Günü için özel koleksiyon

Amerika menşeli giyim markalarından Bonesmen, Sevgililer Günü için; aşkı, lüksü ve tarzı bir araya getiren özel bir koleksiyonuyla tüketiciyle buluştu.Bonesmen, Sevgililer Günü için özel olarak tasarlanmış bir koleksiyonla tüketicinin...

Amerika menşeli giyim markalarından Bonesmen, Sevgililer Günü için; aşkı, lüksü ve tarzı bir araya getiren özel bir koleksiyonuyla tüketiciyle buluştu.
Bonesmen, Sevgililer Günü için özel olarak tasarlanmış bir koleksiyonla tüketicinin karşısına çıktı. Aşk temalı detaylar ve özgün tasarımlar, Bonesmen imzasını taşıyan koleksiyon ile Sevgililer Gününü unutulmaz kılmak için bir araya geldi. Sınırlı sayıda üretilen özel parçalardan oluşan koleksiyon, tüketicilere sadece kendilerine özgü olan bir stili paylaşma fırsatı sunuyor. Aşkı ve modayı bir araya getiren bu özel koleksiyon beğeni toplarken, ürünlere; Bonesmen.com, tüm online pazar yerleri ve sosyal medya platformları @bonesmen üzerinden ulaşılabileceği kaydedildi.

Magazin Haberleri

4 çocuk, 2 torun sahibi kadın otobüs şoförü olma hayaline kavuştu
Haluk Levent’in katılımıyla ‘Osmangazi Gençlik Yürüyüşü’
Türk Sineması’nın genç yetenekleri düzenlenen yarışmada seçildi
Çektiği videolarla köy hayatını anlatan Keçiperver gül tarlalarına indi
İstanbul’da “Bir ulus uyanıyor" konseri
Mert Demir, 30 Haziran’da KüçükÇiftlik Park’ta sahne alıyor
Türkiye’nin ’yıldız’ isimleri ödüllerini aldı
Cumhurbaşkanı Erdoğan: "Yargının toptancı bir anlayışla kurumsal olarak yıpratılmasını, yargı organlarımıza ve mensuplarımıza çamur atılmasını asla kabul edemeyiz."
Güzel Sanatlar Lisesinden Türk müziği ve Türk Halk müziği ziyafeti
Tesettür mayo defilesinde Halima Aden rüzgarı esti