Vakıflar Genel Müdürü Ersoy Kilis’te

Vakıflar Genel Müdürü Burhan Ersoy, Kilis'in tarihi ve turistik yerleri ile Vakıflara ait tarihi yerlerde incelemelerde bulundu.

Vakıflar Genel Müdürü Burhan Ersoy, Kilis'in tarihi ve turistik yerleri ile Vakıflara ait tarihi yerlerde incelemelerde bulundu.

Genel Müdürü Burhan Ersoy, Kilis Valisi Recep Soytürk ile Belediye Başkanı Servet Ramazan ile bir araya geldikten sonra tarihi ve turistik yerleri ile Vakıflara ait tarihi yerlerde incelemelerde bulundu. Vali Recep Soytürk, "Vakıflar Genel Müdürü Burhan Ersoy'u Kilis'te ağırladıklarını ifade ederek, "Kilis'imizin tarihi dokusunun geliştirilmesi ve ön plana çıkartılarak turizme kazandırılması amacıyla incelemelerde bulunmak üzere İlimize ziyarette bulunan Vakıflar Genel Müdürü Burhan Ersoy'a teşekkür ediyorum" dedi.

Belediye Başkanı Servet Ramazan, Vakıflar Genel Müdürü Burhan Ersoy'u misafir ettiklerini belirterek, "Memleketimizin tarihi dokusunun geliştirilmesi ve ön plana çıkarılması İçin önümüzde ki dönemde çok önemli çalışmalarımız olacak" dedi.

Kültür Haberleri

Bakan Göktaş, Hande Fırat’ın Devriamber sergisini ziyaret etti
İstiklal şairinin halka seslenişi sahnede anlatıldı
Havza’da festival hazırlıkları devam ediyor
Kitapseverler İZKİTAP Fest’i çok sevdi
Grammy ödüllü efsane müzisyen Chris Botti 17 Mayıs’ta İstanbul’da
Antalya’da Saat Kulesi’ne dikilen bayrağa yapılan itiraza Vali Şahin son noktayı koydu
Alanya’da en renkli festival
Turan Film Festivali İzmir’de başlıyor
Türkiye’de ilk defa yazılan ’Bir Destandır Kut’ül Amare’ tiyatrosu sahnelendi
Çomaklı, "Kût’ül Amâre Zaferinin Yıl Dönümü Kutlu Olsun"