Vali Yavuz’dan TEOG mesajı

Muş Valisi Seddar Yavuz, yarın başlayacak olan Temel Eğitimden Ortaöğretime Geçiş (TEOG) ortak sınavlarıyla ilgili tüm tedbirlerin alındığını söyledi.

Muş Valisi Seddar Yavuz, yarın başlayacak olan Temel Eğitimden Ortaöğretime Geçiş (TEOG) ortak sınavlarıyla ilgili tüm tedbirlerin alındığını söyledi.

TEOG sınavlarıyla ilgili yazılı bir açıklama yapan Vali Yavuz, sınava girecek olan öğrencilere başarı dileklerinde bulundu. İl genelinde 180 merkezde 8 bin 952 öğrencinin sınava gireceğini ifade eden Vali Yavuz, "Geleceğimizin teminatı çocuklarımız ve aileleri için büyük bir önem taşıyan Temel Eğitimden Ortaöğretime Geçiş (TEOG) sınavının ilimizde, huzur ve sükûn içerisinde tamamlanması için valiliğimiz tarafından gerekli tedbirler alınmıştır" dedi.

Öğrencilerin bu sınavı en güzel şekilde başaracaklarına inandığını belirten Vali Yavuz, "Ülkemize ve milletimize hizmet etmek üzere en iyi şekilde yetişmelerini arzu ettiğimiz çocuklarımızın, emeklerinin karşılığını almalarını temenni ediyor; eğitim hayatları için önemli bir aşama olan TEOG sınavında başarılar ve kolaylıklar diliyorum" ifadelerini kullandı.

Yerel Haberleri

Kozluk’ta taziyelerde verilen yemekler sınırlandırıldı
Başkan Durgut’tan sanata destek
23 Nisan Çocuk Şenliği 200 bin kişiyi ağırladı
Eski AK Parti Altınordu İlçe Başkanı Cihan Erken, son yolculuğuna uğurlandı
Bisikleti ile Moğolistan’a giden İtalyan fizyoterapist Havran’da kayboldu
Gazze’nin sesini fırçalarıyla tuvale çizdiler
Depremzede küçük müzisyenlerden Bolu’da keman konseri
Çocuk Bayramı şenliklerine katılan vosvos grubu renkli görüntüler oluşturdu
7’den 70’e herkes 23 Nisan coşkusunu Tepebaşı’nda yaşadı
Vali Aksoy’dan Adıyaman’daki olayla ilgili baş sağlığı mesajı