Varol ve Yaşa ailelerinin mutlu günü

Denizli Gazeteciler Cemiyeti önceki dönem başkanlarından Ümit Varol’un kızı Kübranur Varol, işadamı Arif Yaşa’nın oğlu Umut Baran Yaşa ile dünya evine girdi. Genç çiftin gerçekleştirilen nikah töreni, Denizli protokolü ve basın camiasını bi...

Denizli Gazeteciler Cemiyeti önceki dönem başkanlarından Ümit Varol’un kızı Kübranur Varol, işadamı Arif Yaşa’nın oğlu Umut Baran Yaşa ile dünya evine girdi. Genç çiftin gerçekleştirilen nikah töreni, Denizli protokolü ve basın camiasını bir araya getirdi.

Denizli Gazeteciler Cemiyeti önceki dönem başkanlarından gazeteci Ümit Varol’un kızı Kübranur Varol, hayatını İş İnsanı Arif Yaşa’nın oğlu Umut Baran Yaşa ile birleştirdi. Ümit-Elif Varol ve Arif- Safiye Yaşa’nın davetlileri kapıda karşıladığı nikah törenine Denizli milletvekili Şahin Tin, Sema Silkin Ün ve Şeref Arpacı, Merkezefendi Belediye Başkanı Şeniz Doğan, Denizli Ticaret Odası Başkanı Uğur Erdoğan, AK Parti İl Başkanı Yücel Güngör, Denizli’de görev yapan ulusal ve yerel basın kuruluşlarının temsilcileriyle ailelerin yakınları ve çok sayıda davetli katıldı.

Denizli protokolü, siyaset, iş dünyası ve basın camiasını bir araya getiren nikah töreninde Kübranur ve Umut Baran çiftin şahitliklerini Denizli protokolü gerçekleştirdi. Dünya evine giren Kübranur-Umut Baran Yaşa çifti tebrikleri kabul ederek, mutlu anlarına tanıklık eden davetlilere teşekkür etti.

Magazin Haberleri

Güzel Sanatlar Lisesinden Türk müziği ve Türk Halk müziği ziyafeti
Tesettür mayo defilesinde Halima Aden rüzgarı esti
(ÖZEL) Öğrencilere yönelik amatör çalgı festivali
Ünlü sanatçı Marmaris’te kulakların pasını sildi
Gökyüzünde beyaz cennet manzaralı tıraş hizmeti
Keçilerini otlatırken şiir yazıp, türkü besteliyor
74 yaşındaki Atike teyzenin otomobille gezme hayali gerçek oldu
TSM Korosu’ndan müzik ziyafeti
Balıkesir Türk Müziği Korosu Bodrum’da konser verdi
Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, MHP Genel Başkanı Devlet Bahçeli ile saat 15.30’da Bahçeli’nin konutunda bir araya gelecek.