Yok böyle kaza

Adana'nın Kozan ilçesinde akıllara durgunluk veren bir kaza yaşandı. Şoförü ve yanındaki yolcunun atlayıp kayıplara karıştığı çalışır durumdaki...

Adana'nın Kozan ilçesinde akıllara durgunluk veren bir kaza yaşandı. Şoförü ve yanındaki yolcunun atlayıp kayıplara karıştığı çalışır durumdaki sepetli motosiklet lokantada kuryelik yapan şahsa çarptı. Kendisine sürücü olmayan sepetli bir motosikletin çarptığını söyleyen kuryeye kimse inanmadı. Görülmemiş kaza, güvenlik kamerası görüntüleri sayesinde aydınlandı.

Edinilen bilgilere göre ilginç kaza, Irmak Caddesi ile Gazi Sokak kavşağında yaşandı. Bir restoranda kurye olarak çalışan Hacı Keklik, iş yerine ait motosiklet ile sipariş götürdüğü esnada sürücüsü olmayan bir sepetli motosikletin Gazi Sokak istikametinden üzerinde doğru geldiğini gördü. Keklik, kaçmaya çalıştı ancak başarılı olamadı. Başı boş sepetli motosiklet, kuryenin kullandığı motosiklete çarptı. Ayağından ve kolundan yaralanan kurye, 112 Acil Servis ambulansı ile Kozan Devlet Hastanesi Acil Servisine kaldırılarak tedavi altına alındı. Sürücüsü olmayan sepetli motosikletin çarptığı kurye, çalıştığı şirkete yaşadığı kazada kendisine çarpan motosiklette sürücü olmadığını söyledi ancak inandıramadı.

Daha sonra çevredeki güvenlik kameraları üzerinden yapılan araştırmada ara sokakta çalışır vaziyetteki sepetli motosikletin üzerinden iki kişinin indiği, motosikletin gelerek kuryeye çarptığı anların güvenlik kamerasına yansıdığı görüldü. Kaza sonrası olay yerinden kaçmayı başaran sepetli motosiklet sürücüsü ve yanındaki kişinin kimliklerinin tespiti için çalışma başlatıldı.

Yok böyle kaza

Yok böyle kaza

Asayiş Haberleri

Gazze’de can kaybı 34 bin 844’e yükseldi
DEAŞ’lı 2 kişi yakalandı
Samsun Nisan ayı kaza bilançosu: 3 ölü, 709 yaralı
Alevlere teslim olan ev küle döndü
FETÖ’nün firari 2 kadın üyesi yakalandı
Yola saçılan kaygan madde nedeniyle meydana gelen kazada anne ve çocuğu yaralandı
Arife Sasa’yı arama çalışmaları 8’inci gününde
Kartal’da haraç alamadığı dükkana uzun namlulu silahla ateş açtı
Ataşehir’de uyuşturucu operasyonu sonrası mahalleli birbirine girdi
Eyüpsultan’da okuldan atılmasından sorumlu tuttuğu okul müdürü İbrahim Oktugan’ı silahla vurarak ölümüne neden olan 17 yaşındaki zanlı, Eyüpsultan İlçe Emniyet Müdürlüğü Çocuk Büro Amirliğindeki işlemlerinin tamamlanması...