Yunusemre Belediyesi’nden MASKİ Genel Müdürüne tebrik

Manisa Büyükşehir Belediyesi Manisa Su ve Kanalizasyon İdaresi (MASKİ) Genel Müdürü Yaşar Coşkun, Yunusemre Belediye Başkan Yardımcısı Ramis Şiyak...

Manisa Büyükşehir Belediyesi Manisa Su ve Kanalizasyon İdaresi (MASKİ) Genel Müdürü Yaşar Coşkun, Yunusemre Belediye Başkan Yardımcısı Ramis Şiyak ile İşletme İştirakler Müdürü Semih Coşkun'u makamında ağırladı.

MASKİ Genel Müdürü Yaşar Coşkun, yeni görevi dolayısıyla hayırlı olsun dileklerini iletmeye gelen ziyaretçilerle makamındaki görüşmelerini sürdürüyor. Coşkun'a hayırlı olsun ziyaretinde bulunan isimler arasında Yunusemre Belediye Başkan Yardımcısı Ramis Şiyak ve Yunusemre Belediyesi İşletme İştirakler Müdürü Semih Coşkun da yer aldı. Genel Müdür Yaşar Coşkun'a tebriklerini ileten Ramis Şiyak ve Semih Coşkun, başarılarının devamı yönünde dileklerde bulundu.

"Hepimiz Manisa'ya hizmet için varız"

MASKİ Genel Müdürü Yaşar Coşkun, makamında gerçekleşen görüşmeyle ilgili olarak, "Manisa'mızın dört bir yanındaki arkadaşlarımız sağolsunlar bizleri yalnız bırakmayarak tebrik ve kutlama ziyaretleri düzenliyorlar. Gösterdikleri nezaketten dolayı hepsine ayrı ayrı teşekkür ediyorum. Manisa'mıza hizmet etmeye gönül vermiş insanlar olarak bu kadar dost biriktirmiş olmak benim için onur verici. Hepimiz aynı amaç için, hizmet için bu koltuklardayız ve iş birliği içerisinde güzel işler çıkarmaya devam edeceğiz" şeklinde konuştu.

Yerel Haberleri

Kadınlar domates kasası yarışmasında erkeklere taş çıkarttı
Bakan Özhaseki, Malatyalı depremzede Özgür ailesine misafir oldu
Başkan Genç, darp edilen üniversite öğrencilerini ağırladı
Soma’da yaşayan Ordulular hayatını kaybeden madenciler anısına fidan dikti
Yüksekten düşen işçi 120 günlük yaşam mücadelesini kaybetti
Konsoloslar Başkan Mandalinci ile görüştü
Kanseri yenen özel bireye doğum günü sürprizi: Hemşireler sevincine ortak oldu
Karapınar’da üniversite öğrencileri ilkokul öğrencileri ile buluştu
Vali Hüseyin Aksoy, Yunus Emre Kültür ve Sanat Haftası mesajı yayımladı
Babalar bez bağlama yarışmasında birbirine rakip oldu