Zonguldak Sağlık Yüksekokulu’nda akademik kurul toplantısı yapıldı

Bülent Ecevit Üniversitesi (BEÜ) Yüksekokul Konferans Salonu'nda Hemşirelik Bölümü, Fizyoterapi ve Rehabilitasyon Bölümü ve Çocuk Gelişimi Bölümü...

Bülent Ecevit Üniversitesi (BEÜ) Yüksekokul Konferans Salonu'nda Hemşirelik Bölümü, Fizyoterapi ve Rehabilitasyon Bölümü ve Çocuk Gelişimi Bölümü öğretim elamanlarının tümünün katılımıyla Yüksekokul Müdürü Prof. Dr. Sevim Çelik başkanlığında Akademik Kurul Toplantısı gerçekleştirildi.

Toplantıda Yüksekokul Müdürü Sevim Çelik tarafından Yüksekokulda yeni göreve başlayan öğretim elemanlarını da bilgilendirmek üzere, Yüksekokulun kısa bir tarihçesi, misyonu, vizyonu, temel değerleri anlatıldıktan sonra, 2016 yılı Akademik Performansı, Mali Tablosu ve 2017 yılı planlamaları hakkında sunum yapıldı. Toplantıda ayrıca, 2016 yılında en fazla sayıda SCI,SCI-Expanded kapsamında yayın yapan, ulusal ve uluslar arası yayın yapan, ulusal ve uluslar arası bildiri sunan, kitap bölümü yazan, en fazla ders yükü ile eğitim-öğretim faaliyetlerine katkı yapan öğretim üyelerine Yüksekokul Müdürü Prof. Dr. Sevim Çelik tarafından başarı belgesi verildi. Toplantı dilek ve temenniler ile sona erdi.

Yerel Haberleri

Kozluk’ta taziyelerde verilen yemekler sınırlandırıldı
Başkan Durgut’tan sanata destek
23 Nisan Çocuk Şenliği 200 bin kişiyi ağırladı
Eski AK Parti Altınordu İlçe Başkanı Cihan Erken, son yolculuğuna uğurlandı
Bisikleti ile Moğolistan’a giden İtalyan fizyoterapist Havran’da kayboldu
Gazze’nin sesini fırçalarıyla tuvale çizdiler
Depremzede küçük müzisyenlerden Bolu’da keman konseri
Çocuk Bayramı şenliklerine katılan vosvos grubu renkli görüntüler oluşturdu
7’den 70’e herkes 23 Nisan coşkusunu Tepebaşı’nda yaşadı
Vali Aksoy’dan Adıyaman’daki olayla ilgili baş sağlığı mesajı