İzmir Büyükşehir Belediyesinin siber güvenlik alanında genç girişimcileri desteklemek için başlattığı "Siber Güvenlik Girişimcilik Programı" sonuçlandı.
İzmir Büyükşehir Belediyesinin siber güvenlik alanında genç girişimcileri desteklemek için başlattığı "Siber Güvenlik Girişimcilik Programı" sonuçlandı. 5 girişimcinin iş fikri desteklenmeye layık görüldü.
İzmir Büyükşehir Belediyesinin siber güvenlik alanında teknoloji tabanlı projeler geliştirmek, ticari zekası ve farkındalığı yüksek genç girişimcileri destekleyerek İzmir ekonomisine katkı sağlamak amacıyla başlattığı "Siber Güvenlik Girişimcilik Programı" sonuçlandı. Yaşar Üniversitesi ve İzmir Ekonomi Üniversitesi Bilimpark iş birliğiyle düzenlenen programda, 5 girişimcinin iş fikri desteklenmeye layık görüldü. İzmir Büyükşehir Belediye Başkanı Tunç Soyer, Egemenlik Evinde düzenlenen törende, girişimcilerle bir araya geldi. Projenin fikir sahibi olan ve Amerika Birleşik Devletleri'nde (ABD) bulunan Sezen Uysal da programa çevrim içi olarak bağlandı.
"İzmir'de etkin bir siber güvenlik ekosistemi oluşturulacak"
Programda konuşan İzmir Büyükşehir Belediye Başkanı Tunç Soyer, Bilgi İşlem Dairesi Başkanlığı tarafından yürütülen bu programla, siber güvenlik ürünlerinin ve teknolojilerinin kamuda kullanımını güçlendirmeyi hedeflediklerini söyledi.
Başkan Soyer, Türkiye'de ilk kez İzmir Büyükşehir Belediyesi tarafından yürütülen bu projeyle, genç girişimcilere mentörlük desteğinin yanı sıra yatırımcılara ve yurt dışı pazarına erişim olanakları sunacaklarını da ifade etti. Böylelikle kurumlar için İzmir'de etkin bir siber güvenlik ekosistemi oluşturacaklarının altını çizen Soyer, "Genç girişimcilerimizin fikiriyle dünya pazarına açılmasına destek veriyoruz. Hepinize İzmir'de daha güvenli bir siber ekosistem kurma hedefimize sunduğu destek için şimdiden teşekkür ediyorum" dedi.
"Lütfen kimse bu eşsiz toprakları bırakıp bir yere gitmesin"
Konuşmasında gençlere de seslenen İzmir Büyükşehir Belediye Başkanı Tunç Soyer, "Lütfen kimse bu eşsiz toprakları bırakıp bir yere gitmesin. Sizler bizim kıymetlimizsiniz. Bu vatanın biricik evlatlarısınız. Hepimiz vatanımıza birlikte sahip çıkacağız. Göreceksiniz bu zor günler gelip geçecek. Bu ülkenin geleceğini hep birlikte, güle oynaya ve aşkla inşa edeceğiz. Yeter ki umuda sırtımızı çevirmeyelim" diye konuştu.
İHA İhlas Haber Ajansı tarafından geçilen tüm Haberler, bu bölümde Malatya Güncel Haber editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Girilen Haberler alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.
Bu habere henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu siz yazın!
Yasal Uyarı: Haber sitemizde yayınlanan yorumların yasal sorumluluğu tamamen yorumu yapan yazara aittir. Hakaret içeren, kişisel hakları ihlal eden, argo, küfür, tehdit ve nefret söylemi barındıran veya yasalara aykırı olan yorumlar editoryal onay sürecinde doğrudan elenecektir.
Operasyonlarda 154 şüpheli yakalanırken, yapılan aramalarda 6 pompalı tüfek, 2 ruhsatsız tabanca, 2 kurusıkı tabanca, 43 fişek ve çok sayıda dijital materyal ele geçirildi. Şüphelilere ait banka hesapları üzerinde yapılan incelemelerde 1 milyon 388 bin 68
Arjantin Devlet Başkanı Javier Milei, Falkland Adaları'nın tarih ve hukuk açısından Arjantin'e ait olduğunu savundu. Arjantin Devlet Başkanı Javier Milei, Falkland Adaları'nın egemenliğine ilişkin tartışmada ülkesinin hak iddiasını yineleyerek, Birleşik K
Ankara Cumhuriyet Başsavcılığınca yürütülen soruşturma kapsamında dün gözaltına alınan Mehmet Cemil Acar'ın emniyetteki işlemleri tamamlandı. Sağlık kontrolünden geçirilen Acar, daha sonra adliyeye sevk edildi. Sulh ceza hakimliğine çıkarılan şüpheli, üze
İstanbul Büyükşehir Belediyesi Afet Koordinasyon Merkezi (AKOM), kentte etkili olması beklenen yağışlara ilişkin uyarıda bulundu. AKOM'un açıklamasına göre, bugün başlayacak yağışlarla birlikte sıcaklıkların da düşmesi bekleniyor. Marmara Bölgesi'nde yağı
Şanlıurfa İl Emniyet Müdürlüğü ekipleri tarafından aranan şahısların yakalanmasına yönelik yürütülen çalışmalar kapsamında, hakkında 10 yıl 6 ay 20 gün kesinleşmiş hapis cezası bulunan hükümlü yakalanarak gözaltına alındı. Hükümlünün, "Kullanmak için uyuş
Sigortacılık sektöründe son dönemde vatandaşlar açısından önemli ve olumlu gelişmeler yaşandığını belirten Gaziantep Sigorta Acenteleri Derneği Başkanı İhsan Yiğit, bunlardan birinin de 1 Eylül itibarıyla faaliyete geçen ALO 193 Ortak Hasar İhbar Merkezi
Zabıta ekiplerinin gerçekleştirdiği son denetimlerde, mevzuata aykırı şekilde son kullanma tarihi geçmiş ürünleri satışa sunduğu belirlenen bir zincir market şubesi ile 2 yerel market hakkında işlem yapıldı. Denetimler sonucunda, söz konusu 3 market Şahin
Yangın, Pazartesi gecesi Telangana eyaletinin başkenti Haydarabad'ın yaklaşık 301 km kuzeyinde bulunan Adilabad bölgesindeki Rajiv Gandhi Tıp Bilimleri Enstitüsü Devlet Hastanesi'nde çıktı. Hastanenin Yenidoğan Bakım Ünitesi'nde çıkan yangında en az üç be
Doğanyol’da İntihar Girişimi: Genç Hayatını Kaybetti
İran Dışişleri Bakanı Arakçi, Witkoff ve Kushner ile bir araya geldi
03Macron: Gazze'deki manzara hepimiz için utanç verici
04Rize'de 8 eğitim kurumunda eğitime bir gün ara verildi
05Edirne'de aranan 2 hükümlü yakalandı
06Antalya'da 2 milyon 430 bin liralık ziynet eşyası çalan 4 şüpheli yakalandı
07Yarış yapan 2 motosiklet sürücüsüne 626 bin lira ceza
Amed Sporti̇f Faali̇yetler
Galatasaray A.ş.
Beşi̇ktaş A.ş.
Kocaeli̇spor
Corendon Alanyaspor
Fenerbahçe A.ş.
Trabzonspor A.ş.
Kasimpaşa A.ş.
Çaykur Ri̇zespor A.ş.
Gazi̇antep Futbol Kulübü A.ş.
Arca Çorum Fk
İstanbul Başakşehi̇r Fk
Gençlerbi̇rli̇ği̇
Erzurumspor Fk
Tümosan Konyaspor
Samsunspor A.ş.
Göztepe A.ş.
Eyüpspor