Seyran Park
Doğa Veteriner Kliniği
SON DAKİKA
Eğitim 23 Mayıs 2024 - 09:55 Yorum: 0

Silifke’de jandarmaya orman yangınlarıyla mücadele eğitimi verildi

Mersin’in Silifke ilçesinde, İlçe Jandarma Komutanlığı ve bağlı birliklerde görevli personele orman yangınlarıyla mücadele eğitimi verildi.Mersin Orman Bölge Müdürlüğüne bağlı Silifke Orman İşletme Müdürlüğünce, Silifke İlçe Jandarma K...

Silifke’de jandarmaya orman yangınlarıyla mücadele eğitimi verildi

Mersin’in Silifke ilçesinde, İlçe Jandarma Komutanlığı ve bağlı birliklerde görevli personele orman yangınlarıyla mücadele eğitimi verildi.
Mersin Orman Bölge Müdürlüğüne bağlı Silifke Orman İşletme Müdürlüğünce, Silifke İlçe Jandarma Komutanlığına bağlı 104 personele verilen eğitimde, orman yangınlarının doğal ya da insani sebeplerle meydana gelebileceği, özellikle yaz mevsiminde yüksek sıcaklık ve rüzgârların tehdit oluşturduğu anlatıldı.
Eğitimde, ormanların korunması amacıyla yangınların önlenmesi, müdahale teknikleri, yangınların hızlı söndürülmesi ve faillerin bulunması konularında fiziki ve teknik yardım ile sonuç alınması gerektiği aktarıldı.

Haber Kaynağı: İhlas Haber Ajansı
İHA İhlas Haber Ajansı tarafından geçilen tüm Haberler, bu bölümde Malatya Güncel Haber editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Girilen Haberler alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.
HABERE YORUM KAT
UYARI! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderilen, yorumlar/yorumcuya aittir.
Hiç bir şekilde Malatyaguncel.com sorumlu değildir.
İHA tarafından geçilen tüm haberler, bu bölümde malatyaguncel.com editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Bu alanda yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen İHA ajansıdır.
Malatya Haber
Malatya Haber
Malatya Güncel Haber
deneme bonusu