Seyran Park
Doğa Veteriner Kliniği
SON DAKİKA
Eğitim 05 Mart 2024 - 16:24 Yorum: 0

Simav’da Kur’an Kursu öğrencileri izhar dersini tamamladı

Simav İlçe Müftülüğüne bağlı Aksaz Kur’an Kursu öğrencileri derse hazırlık aşamasında, İzhar harfleri hazırlanyp kartonlara yapıştırdı.Aksaz İhtiyaç Odaklı Kur’an Kursunda öğrenciler öğretici Kader Binbir rehberliğinde derse hazırlık a...

Simav’da Kur’an Kursu öğrencileri izhar dersini tamamladı

Simav İlçe Müftülüğüne bağlı Aksaz Kur’an Kursu öğrencileri derse hazırlık aşamasında, İzhar harfleri hazırlanyp kartonlara yapıştırdı.
Aksaz İhtiyaç Odaklı Kur’an Kursunda öğrenciler öğretici Kader Binbir rehberliğinde derse hazırlık aşamasında, İzhar harfleri hazırlayıp kartonlara yapıştırdı. Her öğrencinin kendi adına hazırladığı ve her kartonun farklı bir konu içerdiği çalışmalar hatıra olarak ve ileriki dönemlerde konuları tekrar etmek amacıyla saklanıyor.
Konuyla ilgili bilgi veren Aksaz Kur’an Kursu öğreticisi Kader Binbir, "İzhar harflerini derse hazırlık aşamasında hazırladık. Her öğrencimize ait bir pano hazırladık. Duyarak öğrenmenin yanında, görerek öğrenmeyi ve derse hazırlık aşamasında hafızada yer edinmeyi hedeflediğimiz bu aktiviteler sayesinde istediğimiz başarıya ulaşıyoruz. Dersi en iyi şekilde anlatmak ve öğrencilerimizin de en iyi şekilde anlamaları, uzun süre unutmamaları açısından farklı metotlar deniyoruz ve başarılı da oluyoruz" dedi.

Haber Kaynağı: İhlas Haber Ajansı
İHA İhlas Haber Ajansı tarafından geçilen tüm Haberler, bu bölümde Malatya Güncel Haber editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Girilen Haberler alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.
HABERE YORUM KAT
UYARI! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderilen, yorumlar/yorumcuya aittir.
Hiç bir şekilde Malatyaguncel.com sorumlu değildir.
İHA tarafından geçilen tüm haberler, bu bölümde malatyaguncel.com editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Bu alanda yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen İHA ajansıdır.
Malatya Haber
Malatya Haber
Malatya Güncel Haber