Seyran Park
Doğa Veteriner Kliniği
SON DAKİKA
Asayiş 01 Ekim 2022 - 22:55 Yorum: 0

Şırnak’ta dron destekli trafik denetimi

Şırnak emniyeti tarafından dron destekli yapılan trafik denetiminde emniyet kemeri takmayan 2 sürücüye ceza verilirken, bir sigortasız araç trafikten men...

Şırnak’ta dron destekli trafik denetimi

Şırnak emniyeti tarafından dron destekli yapılan trafik denetiminde emniyet kemeri takmayan 2 sürücüye ceza verilirken, bir sigortasız araç trafikten men edildi.

Şırnak Emniyeti Trafik Şube Müdürlüğü tarafından 29 Eylül perşembe günü Sanayi Işıklı kavşağında yapılan trafik denetiminde trafik kurallarına uymayan sürücüler uyarılırken, emniyet kemeri takmayan sürücülere de cezai işlem yapıldı. Denetimler sırasında 2 sürücüye emniyet kemeri takmadıkları için 196 Türk Lirası ceza verilirken, trafik sigortası süresi biten bir araç da trafikten men edildi.

Şırnak İl Emniyet Müdürlüğü tarafından yapılan açıklamada, "Şırnak İl Emniyet Müdürlüğü Trafik Tescil ve Denetleme Şube Müdürlüğü ekipleri 29 Eylül günü Saat 10.00 sıralarında İlimiz Sanayi Işıklı kavşağında; yaşanan kazalarda can kaybının önlenmesinde hayati öneme sahip emniyet kemeri kullanımını teşvik etmek, kemer kullanmayan sürücüleri bilgilendirmek, araç sürücüleri için ciddi tehlike oluşturan cep telefonu kullanımını engellemek ve tehlikeleri konusunda sürücüleri bilgilendirmek amacıyla dron destekli ortaklaşa uygulama gerçekleştirmiştir. Yapılan uygulama esnasında emniyet kemeri kullanmadığı tespit edilen 2 sürücüye Karayolları Trafik Kanunun 78/1-A maddesine istinaden 196 Türk Lirası cezai işlem uygulanmış, 1 sigortasız araç trafikten men edilmiştir" denildi.

Haber Kaynağı: İhlas Haber Ajansı
İHA İhlas Haber Ajansı tarafından geçilen tüm Haberler, bu bölümde Malatya Güncel Haber editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Girilen Haberler alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.
HABERE YORUM KAT
UYARI! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderilen, yorumlar/yorumcuya aittir.
Hiç bir şekilde Malatyaguncel.com sorumlu değildir.
İHA tarafından geçilen tüm haberler, bu bölümde malatyaguncel.com editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Bu alanda yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen İHA ajansıdır.
Malatya Haber
Malatya Haber
Malatya Güncel Haber